Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

MP3 USB/IPOD box moje zkušenosti

Recommended Posts

Odesláno

Jo tohle mi to dělá taky.

Tzn, že do 6. adresáře to doplní i ostatní věci spolu s jednou nevýhodou, že kdykoliv cokoliv přehrávám z tohoto adresáře, tak při vypnutí a znovuzapnutí zapalování to nepokračuje, ale hraje tento adresář vždy odzačátku...:bojim

No a ten random se chová stejně - po chvíli jeho aktivace zmizí....

• O 4 týdny později...
Odesláno

Od stredy jiz mam namontovano! nechal jsem to montovat v Toyote, ptz ja musim pri vyndani radia rozebrat pul palubky. Zapojeny misto changeru a adapter mam vyvedeny do odkladaci schranky pred spolujezdcem. Adapter ma USB, AUX, SD card. ja mam pripojen Ipod Touch a vzdy si na ipodu navolim co chci prehravat. A hraje to super!! Jeste se chystam zkusit flashku. A na flashce ma byt max. 12 slozek pojmenovanych CD01, CD02......az CD12 a kazda muze max. obsahovat 99 skladeb. Normalne ma jit ovladani na volantu atd., proste jako changer. Podle zkusenosti lidi co to maji, tak vse funguje jak ma! Ja zatim pouze vyzkousen MP3 prehravac pres AUX. Jo propojovaci kabely na AUX je v baleni a jeste je tam \"prodluzka\" k USB

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Od stredy jiz mam namontovano! nechal jsem to montovat v Toyote, ptz ja musim pri vyndani radia rozebrat pul palubky. Zapojeny misto changeru a adapter mam vyvedeny do odkladaci schranky pred spolujezdcem. Adapter ma USB, AUX, SD card. ja mam pripojen Ipod Touch a vzdy si na ipodu navolim co chci prehravat. A hraje to super!! Jeste se chystam zkusit flashku. A na flashce ma byt max. 12 slozek pojmenovanych CD01, CD02......az CD12 a kazda muze max. obsahovat 99 skladeb. Normalne ma jit ovladani na volantu atd., proste jako changer. Podle zkusenosti lidi co to maji, tak vse funguje jak ma! Ja zatim pouze vyzkousen MP3 prehravac pres AUX. Jo propojovaci kabely na AUX je v baleni a jeste je tam \"prodluzka\" k USB

Díky moc.

PS: Kupoval jsi to přes tu Vltavu2000 nebo se dá někde najít i výhodnější cena?

Odesláno

Ja to kupoval u kamarada v Autohificentrum, ale cenu jsem mel jen malinko lepsi nez na Vltave. myslim,ze tech 2500 je v pohode, kdyz clovek nechce menit origo radio! Hlavne, kdyz je treba 2-din.

Takze vyzkousena i Flashka /8gb/ a v poradku. Tedy zprvu ji to vubec nevidelo, tak jsem usoudil, ze problem bude v jejim formatu, mel jsem ji v NTFS a jako logicky disk. To abych tam mohl davat vetsi soubory nez 4gb. Ted je tak jak ji clovek koupi v krame, jako primarni disk a FAT32. a vse uz funguje i ovladani na volantu.

[upravil dne 15/2/09 hudy]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: hudy

Vie to aj ID3Tagy a vyhladavanie podla nazvu skladby?

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: francis

Ahoj, poradite, nechá se radio v 407 poslouchat bez klíčku?

Znova zmáčkni \"on\" pokud ale není už aktivovaný \"economy mode\"

Pokud bude aktivovaný, nechá se zrušit a jak to poznám?

Odesláno

se ti při zapnutí klíčku objeví nápis \"economy mode\" na hlavním displeji a nejde to nikde vypnout je to ochrana před vybitím baterie

a zrušíš to jen nastartováním .......

[upravil dne 5-3-09 Přema]

Odesláno

ekonomic systém mi naskočil jen jednou, když mi nechtělo naskočit auto. Vypnulo se samo a od té doby při startování hraje.

se ti při zapnutí klíčku objeví nápis \"economy mode\" na hlavním displeji a nejde to nikde vypnout je to ochrana před vybitím baterie

a zrušíš to jen nastartováním .......

[upravil dne 5-3-09 Přema]

ekonomic systém mi naskočil jen jednou, když mi nechtělo naskočit auto. Vypnulo se samo a od té doby při startování hraje.

[upravil dne 5/3/09 francis]

Odesláno

Tak zkus třeba hned po vypnutí motoru a rádia hned opět rádio zapnout bez klíčku....určitě to půjde.....

Ráno to hned zkusím. Ještě mám jeden dotaz. Na panelu se mi neobjevuje ikona navigace(nevím,jestli tam je), ale má to něco jako lokalizaci. Nevíš,co to je?

Odesláno

Tak zkus třeba hned po vypnutí motoru a rádia hned opět rádio zapnout bez klíčku....určitě to půjde.....

Ráno to hned zkusím. Ještě mám jeden dotaz. Na panelu se mi neobjevuje ikona navigace(nevím,jestli tam je), ale má to něco jako lokalizaci. Nevíš,co to je?

Hmmmm tak to fakt nevím.......já nemám navigaci

Odesláno

Hmmmm tak to fakt nevím.......já nemám navigaci

dík, uvidíme, co z toho vyleze. Zatím :papa

• O 3 roky později...
Odesláno

Nemá někdo aktuální informace jak nahradit v 607 changer?? Nějaký box nebo něco?? odkazy v tomto tématu už nejsou k dispozici..:( díky za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...