Edison Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Mě se pořád tohle http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detail/tazna-tyc-kovova-do-2300-kg-416 líbí nejvíc. Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Co se týče běžných aut tak Ti 1800kg stačí až nad hlavu:aut ale typický chlap čím větší tím lepší Citovat
Edison Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 O to ani ne, ale raději atest 8SD, kde je uvedeno číslo atestu, než nic neříkající uvedení TUV. Krom toho jsou věci, kde českým výrobkům a atestům věřím. [upravil dne 8.12.2008 Edison] Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Edison: nebudu dělat že přesně rozumím který atest je jaký atd...jen vím že mohu doporučit jen ten výrobek, který jsem sama vyzkoušela a vydržel hodně, to mi věř:super Citovat
Edison Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Věřím 8SD je český atest v tomto případě českého výrobku. Uváděj tam i číslo a dá se to ověřit. TUV jsou tuším němci? No... není tam ani číslo atestu, nelze si to tedy nijak ověřit. Kapku to vypovídá něco o serioznosti výrobku a prodejce. Výrobků s atesty TUV/GS znám příliš, leč mnoho z nich např. kalibrační laboratoře ani ke kalibraci nepřijmou z nejrůznějších důvodů. Mluvím z vlastní zkušenosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.