Kuča Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Kupoval jste už někdo nová ramínka stěraču??cena?? Já koupil nové stěrače a pravej má asi špatnej přítlak nechává kousek nesetřenej (prostředek okna) Citovat
Keeper Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 nevies citat ?? mas tu milion dotazov na stierace Citovat
Kuča Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 proč mi ale málo přitlačuje??? Jinak díky Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 A jaké stěrače si koupil? Mají na sobě spoiler? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: Kuča proč mi ale málo přitlačuje??? Jinak díky nemáš přidřené ramena stěračů??--měl jsem to taky.... pusť stěrače a když budou nahoře,vypni klíček ve spínací skřínce. A teď zkus odklopit stěrače--můžou být zadřené na tom čepu--odstraníš stříkáním- WDéčka a kýváním--WDéčko vyplaví rez--za deset minut sem to opravil tehdy. může být i prasklá pružina na rameni stěrače...pružina z vraku... [upravil dne 7/12/08 ozzy1956] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.