LOTO Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Čau chlapi potřebuju poradit,mam na 106 rv92 1.1 jednobodové vstřikování a ted si za boha nemužu vspomenout kam patří hadička od přívodu paliva,jestli na náustek blíž k chladičí ,nebo k čelnímu sklu.Měnil jsem těsněni pod hlavou tak jsem to měl rozebraný a ted mi to nechce chodit. Citovat
P106T Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Jsou tam šipky! Jinak přívod (hadička s kolínkem) je blíž k oknu a odvod (rovná hadička) k předku! pořádne si zkontroluj jestli máš zapojené všechny konektory (já neměl ) [upravil dne 7/12/08 P106T] Citovat
LOTO Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Já se stim se.. už neskutečně dlouho,ale pořád to nejede.Když mu stříknu na klapku benal tak normálně chytá .Doted mi to nedávalo benzín, teda vstřik ho nepustil,čerpadlo dává dost lítá to z hadičky jak sv....Ted jsem vyndal pružinu co je nad membránou a teprve ted se dostal benzín k jehle a konečně to nákej benzín na klapku rosí,ale stejně to nechytá.To sem měl ale přehozenej přívod paliva,ted jak píšeš tak sem ten přívod dal na tu šipku které sem si před ti nevšim,ale stejně nic.Má ta pružina na té membráně vubec být???Zkoušel jsem měnit i ŘJ ale prd platný.Nemáte náhodou někdo fotku toho jednobodu zvrchu samozřejme bez krytu sání? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.