antal Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Zdar. Neviete tu niekto o nejakej firme v stredočeskom kraji čo sa zaoberá chromovanim plastu? Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 www.chromovani.cz ale připrav se na pořádné ceny [upravil dne 5-12-08 Přema] Citovat
Grave Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Bych taky potřeboval pochromovat vnitřní madla na Simku Citovat
antal Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Přema www.chromovani.cz ale připrav se na pořádné ceny [upravil dne 5-12-08 Přema] dik za info,tie ceny za malickosti nevyzeraju az tak strasne.Horsie je ze v Prahe sa vobec nevyznam:( Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: antal Původně zaslal: Přema www.chromovani.cz ale připrav se na pořádné ceny [upravil dne 5-12-08 Přema] dik za info,tie ceny za malickosti nevyzeraju az tak strasne.Horsie je ze v Prahe sa vobec nevyznam:( Já to poslal poštou s dopisem co s tím chci a oni mi to poslali na dobírku zpět..... Citovat
antal Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 A ta 50% zaloha,to sa riesilo az potom alebo ako?Ja by som potreboval pochromovat madla dveri tak tou postou by to celkom slo Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Žádnou zálohu jsem neposílal ........... Citovat
Creams Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Vím, že přístup k chromování za solidní ceny má Berty z tuningcupu, ale můžu se optat pár známych na kontakt na chromování. Citovat
antal Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Creams Vím, že přístup k chromování za solidní ceny má Berty z tuningcupu, ale můžu se optat pár známych na kontakt na chromování. Ak mas moznost sem hodit nejaky kontakt tak sem s nim. Citovat
Creams Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: antal Původně zaslal: Creams Vím, že přístup k chromování za solidní ceny má Berty z tuningcupu, ale můžu se optat pár známych na kontakt na chromování. Ak mas moznost sem hodit nejaky kontakt tak sem s nim. Dobře zjistím ti ten kontakt Citovat
MartinR Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Přišlo mi, že chromují jen kovové díly. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.