maturantka Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marcel505 Marlin: Ještě napiš, že máš rád zápasy žen v bahně a je to jasný... No, musím se taky pochlubit... A já si furt Marline říkám, co máme společnýho. Takhle to dopadlo když jsem si udělal výlet na pole, lepší fotky nejsou, ale z prvu jsem myslel, že půjdu pro traktor. Auto tam prostě zapadlo... Naštěstí pak zem zmrzla a já se vyhrabal... [upravil dne 5/12/2008 Marcel505] Do pole se s ženskejma jezdí zásadně se čtyřkolkou, aby romantika neskončila behněním ne:D:D:D Právě, bahňáka by žádná nechtěla Citovat
jarajarda Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: jarajarda Do pole se s ženskejma jezdí zásadně se čtyřkolkou, aby romantika neskončila behněním ne:D:D:D V 90- tých letech jeden z mých známých přišel k penězům a pořídil Toyotu Land Cruiser. Ještě dnes mi zní v uších jeho památná věta: Ty vole, víš, jakej je zásadní rozdíl mezi čtyřkolkou a dvoukolkou??? ??? Když zapadneš někde s dvoukolkou, seženeš traktor a za chvíli jsi venku - zapadnutí s Cruiserem znamená sehnat tank nebo Lakatoše (jeho tahal právě ten Lakatoš - koupil totiž Cruisera bez navijáku s tím, že jej určitě nebude potřebovat - a po dvou týdnech hořce litoval) [upravil dne 6/12/2008 Medvěd] :D Proto jsem si koupil jen malou čtyřkolku:D Citovat
ondra123 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 je pěkně 5 nad nulou tak se jede nato, trošku se smyká přední kolo už je sjeté... [upravil dne 6.12.2008 ondra123] Citovat
maturantka Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: ondra123 je pěkně 5 nad nulou tak se jede nato, trošku se smyká přední kolo už je sjeté... [upravil dne 6.12.2008 ondra123] Kam jezdíš bahnit? Citovat
Marcel505 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Právě, bahňáka by žádná nechtěla No, vypadal jsem mnohem lépe než Marlin v létě. Bylo to prostě rozoraný pole no... Citovat
KoudaK Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 No věřím tomu,že k vyproštění toho modýlku nebylo potřeba traktoru a asi 30 členů PC.. :-) (Marline jinak vím o jednom clubu v brně kde se pořádaj babský zápasy v bahně. Tam by se Ti učo líbilo. Teda pokud by jsi dostal propustku..:super ) Citovat
maturantka Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: KoudaK No věřím tomu,že k vyproštění toho modýlku nebylo potřeba traktoru a asi 30 členů PC.. :-) (Marline jinak vím o jednom clubu v brně kde se pořádaj babský zápasy v bahně. Tam by se Ti učo líbilo. Teda pokud by jsi dostal propustku..:super ) Jeee a berou i lekhý váhy? Citovat
Marlin Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: KoudaK No věřím tomu,že k vyproštění toho modýlku nebylo potřeba traktoru a asi 30 členů PC.. :-) (Marline jinak vím o jednom clubu v brně kde se pořádaj babský zápasy v bahně. Tam by se Ti učo líbilo. Teda pokud by jsi dostal propustku..:super ) Jeee a berou i lekhý váhy? nikma, doma budes. Koudaku, sezen propusku a pujdeme jo Citovat
KoudaK Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: KoudaK No věřím tomu,že k vyproštění toho modýlku nebylo potřeba traktoru a asi 30 členů PC.. :-) (Marline jinak vím o jednom clubu v brně kde se pořádaj babský zápasy v bahně. Tam by se Ti učo líbilo. Teda pokud by jsi dostal propustku..:super ) Jeee a berou i lekhý váhy? nikma, doma budes. Koudaku, sezen propusku a pujdeme jo Propustku si budeš muset vyškemrat sám.. Jo tak tam pak zajdem.. Citovat
Marcel505 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: KoudaK Propustku si budeš muset vyškemrat sám.. Jo tak tam pak zajdem.. Mysli na mě, vezmu i kámoše, dost ho to vzrušuje. Citovat
ondra123 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 maturantka: bahnim v okolí rychnova nad kněžnou, všude kde to jde.... přijeť pobahnit semnou. Citovat
maturantka Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: ondra123 maturantka: bahnim v okolí rychnova nad kněžnou, všude kde to jde.... přijeť pobahnit semnou. Tam je to hezký, ale mám to trochu z ruky . Citovat
Marlin Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: ondra123 maturantka: bahnim v okolí rychnova nad kněžnou, všude kde to jde.... přijeť pobahnit semnou. Tam je to hezký, ale mám to trochu z ruky . nikam, doma bude, se bahnit se mnou Citovat
maturantka Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: ondra123 maturantka: bahnim v okolí rychnova nad kněžnou, všude kde to jde.... přijeť pobahnit semnou. Tam je to hezký, ale mám to trochu z ruky . nikam, doma bude, se bahnit se mnou proč bych nemohla? na bahnění ještě nikdy nikdo nikoho nesbalil Citovat
Marlin Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: ondra123 maturantka: bahnim v okolí rychnova nad kněžnou, všude kde to jde.... přijeť pobahnit semnou. Tam je to hezký, ale mám to trochu z ruky . nikam, doma bude, se bahnit se mnou proč bych nemohla? na bahnění ještě nikdy nikdo nikoho nesbalil nezlob, nebo si me neprej Citovat
ondra123 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 táák jen pěkně zabahnit, však je to krásný adrenalínek a odreagování, opravdu na nic jiného nemyslíte než nato jak se vyhnout stromům, kamenům a houbařům popřípadě myslivcům... Citovat
jarajarda Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: ondra123 maturantka: bahnim v okolí rychnova nad kněžnou, všude kde to jde.... přijeť pobahnit semnou. Tam je to hezký, ale mám to trochu z ruky . nikam, doma bude, se bahnit se mnou proč bych nemohla? na bahnění ještě nikdy nikdo nikoho nesbalil Prej ne, tak od Tebe to sedí:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
maturantka Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Prej ne, tak od Tebe to sedí:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Netuším, o čem mluvíš Citovat
jarajarda Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Prej ne, tak od Tebe to sedí:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Netuším, o čem mluvíš Ještě že měl tenkrát ten spacák v tom autě v tom bahně co:D Citovat
maturantka Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Prej ne, tak od Tebe to sedí:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Netuším, o čem mluvíš Ještě že měl tenkrát ten spacák v tom autě v tom bahně co:D To je součástí balení? Buy Muddy Marlin, sleeping bag included. :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.