Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: negrbob

Nene v podoli ne. Je to takova mala benzinka na Libusi drive to bylo OMV. Maj tam ctyri stojany za sebou dva na naftu a dva na Natural 95.

Myslim ze to je Agip je cela vyvedena v zluto cerne barve. Mozna Slovnaft. S podivem je ze na uctence maji stale OMV a pritom to uz vice jak tri roky OMV neni. Ale overim a upresnim.

Jinak takova perlicka chytil jsem se testu nafty na idnesu

Test nafty na idnes.cz

A rozhodl jsem se zkusit vychvalovanou naftu Benzina TOP Q diesel a jake bylo me prekvapeni kdyz se mi nevesla tankovaci pistole do nadrze. Posmutnele jsem natankoval \"obycejnou\" Vervu zaplatil a odjel.

Fy.Shell ma na dany test ktory urobilo idnes takuto \"super\" odpoved:

http://www.shell.com/home/content/cz-cz/shell_for_media/press_releases/2008/statement_mfd_18092008.html

Takze kto tankuje na SHELL neprohloupi....;)

Odesláno

:D jsem vul :D to mi nedoslo.

buď rád, že se nevešla;) Tátovi se to jednou taky povedlo, ale vešla se (byl to starej ford sierra, kterej měl dostatečně široký hrdlo nádrže), jaký bylo jeho překvapení když po (velmi rychlym) natankování pistole cvakla, avšak několik litrů nafty ještě stačilo vytrysknout z nádrže:D

Odesláno

Tak to mě teda nadzvedlo.. Rozdělovat evropský trh na trhy české a zahraniční... Jakoby v CZ byl zákazník jiný, než v D. No to je fakt vrchol... Zejména při tom, jak se nám srovnávaj ceny paliv.

Odesláno

ehm.. na Libusi ZADNA Agip neni (vim to, bydlim tam). To, kde jsi tankoval je benzinka Avanti (je taky zluta). Agip je az o kus dal u kunraticky spojky. K Agipu jezdim od doby sveho prvniho auta a v zivote jsem s jejich PHM nemel problemy.

P.S. moje auti nezna jiny benzin, nez Agip a Shell :)

Nene v podoli ne. Je to takova mala benzinka na Libusi drive to bylo OMV. Maj tam ctyri stojany za sebou dva na naftu a dva na Natural 95.

Myslim ze to je Agip je cela vyvedena v zluto cerne barve. Mozna Slovnaft. S podivem je ze na uctence maji stale OMV a pritom to uz vice jak tri roky OMV neni. Ale overim a upresnim.

Jinak takova perlicka chytil jsem se testu nafty na idnesu

Test nafty na idnes.cz

A rozhodl jsem se zkusit vychvalovanou naftu Benzina TOP Q diesel a jake bylo me prekvapeni kdyz se mi nevesla tankovaci pistole do nadrze. Posmutnele jsem natankoval \"obycejnou\" Vervu zaplatil a odjel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...