PeugeotHDi Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: negrbob Nene v podoli ne. Je to takova mala benzinka na Libusi drive to bylo OMV. Maj tam ctyri stojany za sebou dva na naftu a dva na Natural 95. Myslim ze to je Agip je cela vyvedena v zluto cerne barve. Mozna Slovnaft. S podivem je ze na uctence maji stale OMV a pritom to uz vice jak tri roky OMV neni. Ale overim a upresnim. Jinak takova perlicka chytil jsem se testu nafty na idnesu Test nafty na idnes.cz A rozhodl jsem se zkusit vychvalovanou naftu Benzina TOP Q diesel a jake bylo me prekvapeni kdyz se mi nevesla tankovaci pistole do nadrze. Posmutnele jsem natankoval \"obycejnou\" Vervu zaplatil a odjel. Fy.Shell ma na dany test ktory urobilo idnes takuto \"super\" odpoved: http://www.shell.com/home/content/cz-cz/shell_for_media/press_releases/2008/statement_mfd_18092008.html Takze kto tankuje na SHELL neprohloupi.... Citovat
JohnGin Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: negrbob jsem vul to mi nedoslo. buď rád, že se nevešla;) Tátovi se to jednou taky povedlo, ale vešla se (byl to starej ford sierra, kterej měl dostatečně široký hrdlo nádrže), jaký bylo jeho překvapení když po (velmi rychlym) natankování pistole cvakla, avšak několik litrů nafty ještě stačilo vytrysknout z nádrže:D Citovat
Edison Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Tak to mě teda nadzvedlo.. Rozdělovat evropský trh na trhy české a zahraniční... Jakoby v CZ byl zákazník jiný, než v D. No to je fakt vrchol... Zejména při tom, jak se nám srovnávaj ceny paliv. Citovat
švejk Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 ehm.. na Libusi ZADNA Agip neni (vim to, bydlim tam). To, kde jsi tankoval je benzinka Avanti (je taky zluta). Agip je az o kus dal u kunraticky spojky. K Agipu jezdim od doby sveho prvniho auta a v zivote jsem s jejich PHM nemel problemy. P.S. moje auti nezna jiny benzin, nez Agip a Shell Původně zaslal: negrbob Nene v podoli ne. Je to takova mala benzinka na Libusi drive to bylo OMV. Maj tam ctyri stojany za sebou dva na naftu a dva na Natural 95. Myslim ze to je Agip je cela vyvedena v zluto cerne barve. Mozna Slovnaft. S podivem je ze na uctence maji stale OMV a pritom to uz vice jak tri roky OMV neni. Ale overim a upresnim. Jinak takova perlicka chytil jsem se testu nafty na idnesu Test nafty na idnes.cz A rozhodl jsem se zkusit vychvalovanou naftu Benzina TOP Q diesel a jake bylo me prekvapeni kdyz se mi nevesla tankovaci pistole do nadrze. Posmutnele jsem natankoval \"obycejnou\" Vervu zaplatil a odjel. Citovat
negrbob Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Jojo dekuji za boha jsem si nemohl vzpomenout na Avanti. Jen jsem vedel ze je to zluty a neni to Slovnaft a zacina na A. Timto se omlouvam narknuti Agipu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.