Gordy205GTi Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: Schreek Gordy205GTi: Polská strana se k tomu nemá a ani tady v čechách pokud jich nevezmeš aspon deset, tak Ti to na míru neudělaj Co? To jako chceš říct,že kdybych si chtěl nechat udělat nějakou tu fotku,tak jich taky musím výít deset? Vždyť to je hovadina. Citovat
Schreek Odesláno 30. prosinec 2008 Autor Odesláno 30. prosinec 2008 Gordy205GTi: Fokty jsou o něčem jiném... Každopádně z Polska nemají zájem to po kusech posílat do ČR, tot vše co vím.... Citovat
tukit Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Dufam,ze toto potvrdenie bude stačiť,pretože iné nemám.Pečiatka s dátumom je dosť slabá.A tých prašul som poslal 1100 Sk . Malo by to biť dosť. Citovat
Schreek Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Ok, máš představu jak dlouho to může trvat? Citovat
klm16 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 ak to bolo poslane 1. triedou tak pravdepodobne v pondelok.... ak klasickou postovou zasielkou tak v piatok.... mam na poste znamosti Citovat
tukit Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Bolo mi povedané,že by to malom doraziť v piatok Citovat
Y2K Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Schreek Y2K: Prosím nemistifikuj, ano peníze si poslal téměř před měsícem, ale dostal si i potvrzení že v pořádku došli:roll to že se bude čekat až pošlou peníze všichni jsem avizoval už na začátku Ja nemistifikujem... Len som tu chcel objasnit o co slo...a ako vidim mal som ciastocne pravdu. A to ze som napisal ze som poslal peniaze pred mesiacom a zatial nic som mal na mysli ze ziadna radicka este neprisla....preco vsetci vieme, nic viac. Nechcel som tym povedat ze sa bojim o peniaze alebo zasielku alebo nieco podobne......len ze sa to natahuje. Len tolko! Citovat
michal cermak Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 píše že poslal 1100 a na podacím lístku vidím jen 1000 Citovat
Kdo Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Chjo, už je to jedno, holt počkáme. Vánoce už jsou pasé. Markéta má v Pumičce řadičku - takovou origo hliníkovou kouli, která je sice hezká, ale v zimě nemožně studí, tak jsem chtěl praktický dárek, zvlášť, když si v tyto dny stěžuje, že na ní musí mít navlečenou rukavici, tak si v duchu říkám, už za pár dní budeš mít radost. Nevadí, ona ta řadička zase v létě nejde vzít do ruky, páč děsně pálí, tak ji udělám radost kdykoliv, no. Citovat
asaad Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 No uz sem z toho taky krapet na nervy...to s tou platbou je jak neverending story [upravil dne 3/1/09 asaad] Citovat
tukit Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Ja už neviem.Tie naše SVK pošty A tých 1000 znamena poistenie balička,vakej je približne hodnote.Posledný den pondelok,ak nedojdu tak posielajte bezomňa,lebo mi zachvíľu budu chodiť výhražné listy. Citovat
klm16 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 este jedna vec ktoru som pocul dnes v praci.... ak si poslal slovenske koruny tak si ich schreek zmeni za dost nevyhodny kurz pretoze cesky kurz voci slovenskej korune sa vraj po zavedeni eura rapidne zvysil....(koli tomu ze sk. koruny platia uz len do 16 januara) ak si poslal eura tak je to OKEJ.... Nevem ci je to pravda niekdto si to skuste overit aby sa nestalo ze nakoniec bude mat schreek este malo... a po druhe uzavierka bola 10 decembra. dnes je 5 januar a objednavka este ani len nebola poslana... nemyslis ze je to voci ostatnym nefer??? ja to nechcem odsudzovat mne je to jedno kedy mi to pride ale objkednaval som to este aj pre kamarata ktory tu nechodi a nevie ako sa veci maju a povedal som mu ze niekedy v januari by to mohlo byt... hmmm no nevem co mu poviem teraz... Citovat
Schreek Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 klm16: Moje chyba, měl jsem být razantnější tukit: Peníze dnes dorazli, sám jsem zvědav co budu dělat se slovenskejma korunama, no zajdu zítra do banky a uvidim co mi za to daj Citovat
K3nny Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 No tak konečně dobrá zpráva,peníze došli,kdy se teda bude posílat objednávka? Citovat
Schreek Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 K3nny: Během zítřka max ve středu to odešlu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.