Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

loki : Jak koukám na tu fotku tak ten horní (stříbrnej) jsem měl na 106tce když jsem jí koupil... a pak jsem si našel na netu nový a je přesně s tím černým dole.

Odesláno

lukaso: já jám na rallye ten typ jako je stříbrný ,a taky když jsem videl fotky z google kde je rallye asi nejvíc tak někdo má ten a někdo ten tězko říci kterej je víc origo

Odesláno

Loki: na rallye v originále má tu černou lištu dole, a oproti těm dvěma nahoře není za přídavnýma světlama (krytkama) zaplastovanej

post-30137-14109629091651_thumb.jpg

Odesláno

To Grim:a není možné ,že by to temn pán co vlastnit tento nárazník za tema krytkama mlhovek jen vyřízl aby to líp chladi lo brzdy,jinak sháním ty kryty mlhovek kdy by někdo věděl

Odesláno

Loki: Nevim jak konkrétně u tohodle nárazníku, ale já tam mám za krytkama taky průduch a jako vyřízlí to nevypadá (do detailu jsem to nezkoumal) a tenkrát sem i někde četl (už si nepamatuju kde), že to maj právě v originále s možností jednoduchého odstranění nějaké přepážky, kvůli přívodu vzduchu k brzdám

Odesláno

aha tak jsem zase o něco chytřejší,oba nárazníky na fotce výše jsou z 1.6XS,a moje rallye kdyz jsem ji koupil tak měla taky jen nárazníky jako XSi bez vrchního laku

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

to loki ,grim : JJ souhlas s grimem .. origo přední naraznik není v mistě mřížek zaslepeny; mřížky mají ještě takovy kryty v zadní časti ; nacvaklá lišta v horní časti narazníku a uprostřed narazníku šestihranná mřížka. To jsou tak na oko nejvic patrny rozdily mezi rallye a xsi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...