agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe Tak zase se vrátíme k obrázkům Našel jsem hezoučkou a zachovalou 1,6 xsi ,ještě nezasaženou rukou tunera Zacinam si rikat ze bych si taky neco maleho jen tak pro zabavu koupil:) je pekna:) Citovat
Black Joe Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 agressore jedna se nabízí zde ,tak neváhej:papa http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6863699 Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe agressore jedna se nabízí zde ,tak neváhej:papa http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6863699 Neni to ta co je nahore?? je zajimavy ze tady na foru ji ma na prodej s prevodovkou K.o. za 15 000 Citovat
Black Joe Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Tři fotečky co jsem sem dal je z Francie a kdoví kdeje jí konec. Inzerát je úplná náhoda ,nevím můžeš jim zavolat a zkusit se zeptat. jinak ta s padlou převodovkou je z Prahy a ta viz inzerát z Pardubic Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe Tři fotečky co jsem sem dal je z Francie a kdoví kdeje jí konec. Inzerát je úplná náhoda ,nevím můžeš jim zavolat a zkusit se zeptat. jinak ta s padlou převodovkou je z Prahy a ta viz inzerát z Pardubic Mam znamyho co mam na zahrade hafo 106tek takze nejaka prevodovka by se snad nechala vysasit:d kdyz me spis zacina lakat 206 gti takze tohle co mam bude muset asi do sveta no.... Citovat
Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Black Joe Tři fotečky co jsem sem dal je z Francie a kdoví kdeje jí konec. Inzerát je úplná náhoda ,nevím můžeš jim zavolat a zkusit se zeptat. jinak ta s padlou převodovkou je z Prahy a ta viz inzerát z Pardubic Mam znamyho co mam na zahrade hafo 106tek takze nejaka prevodovka by se snad nechala vysasit:d kdyz me spis zacina lakat 206 gti takze tohle co mam bude muset asi do sveta no.... to už rovnou RC ne? Citovat
kujon106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 já mu to říkám pořád že jedině RC a on ne a ne Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Black Joe Tři fotečky co jsem sem dal je z Francie a kdoví kdeje jí konec. Inzerát je úplná náhoda ,nevím můžeš jim zavolat a zkusit se zeptat. jinak ta s padlou převodovkou je z Prahy a ta viz inzerát z Pardubic Mam znamyho co mam na zahrade hafo 106tek takze nejaka prevodovka by se snad nechala vysasit:d kdyz me spis zacina lakat 206 gti takze tohle co mam bude muset asi do sveta no.... to už rovnou RC ne? Tak a kdo mi prida na to rc hm???? ja si vystacim is tim gti:D stejne bych kujonovy natrh prdel:D Citovat
Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 v olomouci mají jedno pěkný za 280t 2001 kolem stovky najeto zmavě modrá metla Citovat
Béďa Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Tak a kdo mi prida na to rc hm???? ja si vystacim is tim gti stejne bych kujonovy natrh prdel:D co to zase vymejslis?? dobrej for, ty a s necim si vystacit.. Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor Tak a kdo mi prida na to rc hm???? ja si vystacim is tim gti stejne bych kujonovy natrh prdel:D co to zase vymejslis?? dobrej for, ty a s necim si vystacit.. To vis no zmena je zivot:D Ja jinak nevymejslim nic moc zasadniho:D jen male zmeny:D Citovat
kujon106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 On Vojta začal přemejšlet nad nečim malym svižnym po tom, co jsem mu vpravil do hlavy pravdivou teorii že 406 není pro něj, nýbrž pro tatínky 35+ s rodinou (bez urážky dalším výjimečně mladším uživatelům tohoto vozu) :D Citovat
agresssor Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: kujon106 On Vojta začal přemejšlet nad nečim malym svižnym po tom, co jsem mu vpravil do hlavy pravdivou teorii že 406 není pro něj, nýbrž pro tatínky 35+ s rodinou (bez urážky dalším výjimečně mladším uživatelům tohoto vozu) :D Hele kujone:D ja sem zacal premejslet hned po tom co sme sli s jednou osobou od sebe vis:D a ty to mu uspesne jenom prispivas:D . Jinak 406 ka neni jen pro tatinky:d ale i jak si zminoval pro mladsi uzivatele. Btw to samy ja bych si mohl rejpnout ze t 106ka je pro zensky:D proste nakupni tasticka:D Citovat
Lentilka Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 On Vojta začal přemejšlet nad nečim malym svižnym po tom, co jsem mu vpravil do hlavy pravdivou teorii že 406 není pro něj, nýbrž pro tatínky 35+ s rodinou (bez urážky dalším výjimečně mladším uživatelům tohoto vozu) :D Hele kujone:D ja sem zacal premejslet hned po tom co sme sli s jednou osobou od sebe vis:D a ty to mu uspesne jenom prispivas:D . Jinak 406 ka neni jen pro tatinky:d ale i jak si zminoval pro mladsi uzivatele. Btw to samy ja bych si mohl rejpnout ze t 106ka je pro zensky:D proste nakupni tasticka:D 106 jo ale ne S16:D Citovat
Black Joe Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 Já s mojí 106kou jezdím hlavně do práce, také samozřejmě nakupovat ,na výlety a na dovolené projel jsem s ní Německo křížem krážem až na jeden blbej přejezd ,kde se mi utrhl výfuk:D. Nejhorší bylo ,že to byl začátek dovolené a i když jsem na něm udělal co jsem mohl na dálničním odpočívadle,kravál to byl stejně děsnej, prostě laděnej výfuk. Citovat
Black Joe Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 No a takhle jsem to vyřešil , stačilo jedno pivko a kus drátu. Citovat
Alesek Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: Lentilka moje krevní skupina Tak toto je opravdu ňaf:super:) this is very nice:D Citovat
Béďa Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Black Joe: sis z toho udelal peknej rezonator.. to je Heineken?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.