Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já vím o jedné co má kamarád, ale to je starej model.Je taky z Náchoda. Jinak jsem jel na Vysokov od České skalice, a s přehledem bez nějakýho tahání 140KM/H. Teďka mu nechám vyměnit rozvody a kapaliny, a pak ho potahám:) Ale jak říkáš nenápadný auto, co se opravdu umí předvést:)

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Já vím o jedné co má kamarád, ale to je starej model.Je taky z Náchoda. Jinak jsem jel na Vysokov od České skalice, a s přehledem bez nějakýho tahání 140KM/H. Teďka mu nechám vyměnit rozvody a kapaliny, a pak ho potahám:) Ale jak říkáš nenápadný auto, co se opravdu umí předvést:)

Kamarád? A není to náhodou Ondra Bartoš?:D

Já jenom, že jsem s ním chodil do třídy a celkem slušně jsem tý jeho 106tý ujel:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Kamarád? A není to náhodou Ondra Bartoš?:D

Já jenom, že jsem s ním chodil do třídy a celkem slušně jsem tý jeho 106tý ujel:D:D

Tak teď čumím:D jak je to tu všelijak promotaný jasný že je to on.Asi tak měsíc zpět jsem od něj kupoval stříšku na starýho piškota. Byl to téměř můj bývalý soused:D Známe se celkem dlouho. Tak to je maskar. Odkud ty teda přesně jsi?:super

Odesláno

Jirka: tak jsem koukal že to k sobě máme jen kousek necelých 40 km takže se někdy domluvíme a vzájemně si to omrknem:D

Jj je to tak půl hoďky cesty:super

No prostě mazec:D S Ondrou jsem byl v jedný třídě na Průmyslovce v Nováči:roker

Už jsem mu řikal, ať se sem přihlásí, ale on akorát vyhrožuje, že to prodá apod.:D:D

Odesláno

Jo jo na starou stošestku jsem od něj chtěl kupovat nárazníky, a sedačky, teďka mi asi 3 dny zpátky psal, jestli to chci, že to jinak prodá i s tím, tak nevím. Už to říká dlouho že to chce prodat.Dokonce myslím že jsem mu taky říkal a\'t se sem přihlásí.Kašle na nás:D

Odesláno

Gratulace od pana kujona :-) Auto vypadá velice pohledně, tak ať dělá radost ;) Měl jsem dříve 8ventilovou 1.4 a ta s 55kW taky pěkně uháněla, takže tohle bude ještě lepší. Tak doufám že se s tim ukážeš na nejbližšim jarnim sraze ;)

Odesláno

Jo jo na starou stošestku jsem od něj chtěl kupovat nárazníky, a sedačky, teďka mi asi 3 dny zpátky psal, jestli to chci, že to jinak prodá i s tím, tak nevím. Už to říká dlouho že to chce prodat.Dokonce myslím že jsem mu taky říkal a\'t se sem přihlásí.Kašle na nás:D

Tak on to fakt prodává:nevim Asi mu budu muset vynadat:bacha:bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Tak on to fakt prodává:nevim Asi mu budu muset vynadat:bacha:bacha:D

Jo jo co jsem naposledy slyšel tak to chce prodat. A to mi povídal jak ten motor má rád:super

Odesláno

Vzhledem, k tomu že se dnes udělalo celkem hezky, tak jsem udělal pár fotek, omluvte kvalitu je to jen mobilem, protože ségra měla foťák ve škole.

[upravil dne 3/12/08 Alesek]

post-0-14109603501538_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...