Alesek Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Já vím o jedné co má kamarád, ale to je starej model.Je taky z Náchoda. Jinak jsem jel na Vysokov od České skalice, a s přehledem bez nějakýho tahání 140KM/H. Teďka mu nechám vyměnit rozvody a kapaliny, a pak ho potahám:) Ale jak říkáš nenápadný auto, co se opravdu umí předvést:) Citovat
jiri106xs Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Alesek Já vím o jedné co má kamarád, ale to je starej model.Je taky z Náchoda. Jinak jsem jel na Vysokov od České skalice, a s přehledem bez nějakýho tahání 140KM/H. Teďka mu nechám vyměnit rozvody a kapaliny, a pak ho potahám:) Ale jak říkáš nenápadný auto, co se opravdu umí předvést:) Kamarád? A není to náhodou Ondra Bartoš? Já jenom, že jsem s ním chodil do třídy a celkem slušně jsem tý jeho 106tý ujel:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Gratuluji, ať Ti jezdí o 106:aut Jsem ráda, že tu stošestičky rozšiřují svoje řady. Citovat
Alesek Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: Alesek Já vím o jedné co má kamarád, ale to je starej model.Je taky z Náchoda. Jinak jsem jel na Vysokov od České skalice, a s přehledem bez nějakýho tahání 140KM/H. Teďka mu nechám vyměnit rozvody a kapaliny, a pak ho potahám:) Ale jak říkáš nenápadný auto, co se opravdu umí předvést:) Kamarád? A není to náhodou Ondra Bartoš? Já jenom, že jsem s ním chodil do třídy a celkem slušně jsem tý jeho 106tý ujel:D:D Tak teď čumím:D jak je to tu všelijak promotaný jasný že je to on.Asi tak měsíc zpět jsem od něj kupoval stříšku na starýho piškota. Byl to téměř můj bývalý soused:D Známe se celkem dlouho. Tak to je maskar. Odkud ty teda přesně jsi? Citovat
Alesek Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Gratuluji, ať Ti jezdí o 106:aut Jsem ráda, že tu stošestičky rozšiřují svoje řady. Já velice děkuji:) Citovat
Alesek Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Jirka: tak jsem koukal že to k sobě máme jen kousek necelých 40 km takže se někdy domluvíme a vzájemně si to omrknem:D Citovat
jiri106xs Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Alesek Jirka: tak jsem koukal že to k sobě máme jen kousek necelých 40 km takže se někdy domluvíme a vzájemně si to omrknem:D Jj je to tak půl hoďky cesty:super No prostě mazec:D S Ondrou jsem byl v jedný třídě na Průmyslovce v Nováči:roker Už jsem mu řikal, ať se sem přihlásí, ale on akorát vyhrožuje, že to prodá apod.:D Citovat
Alesek Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Jo jo na starou stošestku jsem od něj chtěl kupovat nárazníky, a sedačky, teďka mi asi 3 dny zpátky psal, jestli to chci, že to jinak prodá i s tím, tak nevím. Už to říká dlouho že to chce prodat.Dokonce myslím že jsem mu taky říkal a\'t se sem přihlásí.Kašle na nás:D Citovat
kujon106 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Gratulace od pana kujona :-) Auto vypadá velice pohledně, tak ať dělá radost Měl jsem dříve 8ventilovou 1.4 a ta s 55kW taky pěkně uháněla, takže tohle bude ještě lepší. Tak doufám že se s tim ukážeš na nejbližšim jarnim sraze Citovat
jiri106xs Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Alesek Jo jo na starou stošestku jsem od něj chtěl kupovat nárazníky, a sedačky, teďka mi asi 3 dny zpátky psal, jestli to chci, že to jinak prodá i s tím, tak nevím. Už to říká dlouho že to chce prodat.Dokonce myslím že jsem mu taky říkal a\'t se sem přihlásí.Kašle na nás:D Tak on to fakt prodává Asi mu budu muset vynadat:bacha:bacha:D Citovat
jan07 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Taky gratuluji,moc pekne...,i barva a mas hodne rodice:potlesk:super Citovat
Alesek Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: Alesek Jo jo na starou stošestku jsem od něj chtěl kupovat nárazníky, a sedačky, teďka mi asi 3 dny zpátky psal, jestli to chci, že to jinak prodá i s tím, tak nevím. Už to říká dlouho že to chce prodat.Dokonce myslím že jsem mu taky říkal a\'t se sem přihlásí.Kašle na nás:D Tak on to fakt prodává Asi mu budu muset vynadat:bacha:bacha:D Jo jo co jsem naposledy slyšel tak to chce prodat. A to mi povídal jak ten motor má rád:super Citovat
Alesek Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Kujon: No na nejbližším sraze se určitě ukážu, už teď se těším, teď tam bude alespoň co ukazovat:super Děkuji velmi:D Citovat
Alesek Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Vzhledem, k tomu že se dnes udělalo celkem hezky, tak jsem udělal pár fotek, omluvte kvalitu je to jen mobilem, protože ségra měla foťák ve škole. [upravil dne 3/12/08 Alesek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.