Maroš Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Mam 407 SW original autoradia a ked som kupil auto malo problem ten ,ze mi nejde tlacitko ON-OFF zapnutie a vypnutie radia. Je zatlacene a da sa regulovat zvuk ale da sa s tym tlacitkom posuvat von a dnu ale ako keby bolo odtrhnute. Ked je zatlacene tak ide regulacia zvuku ,ale ked ho povytiahnem tak sa nic nedeje. Ide volne ako keby bolo odtrhnute .Mate niekdo skusenosti s tymto radiom? Opravim to sam a ako vyberiem to radio? Na co si davat pozor? Dalej som si myslel ze to radio uz dokaze prehravat mp3 ale vzdy mi vyhodi cd ked dam mp3 Dik Citovat
Přema Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Musíš napsat co máš za typ rádia....ale vždy je tam logo MP3 pokud umí přehrávat...jestli tam není tak neumí.... Citovat
Milan407 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Je jenom prasklý knoflík, měl jsem to taky. V Peugeot servisu mi ho vyměnili na počkání. Cena toho knoflíku byla řádově asi 2 Kč, což se mi zdá vzhledem k cenám ostatních dílů až neskutečné (ty dvě Kč ani nechtěli, nestálo jim to za to). Citovat
Maroš Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Dakujem dakujem super spravy mam rad rano tam idem a poviem ti kolko to stalo mna na slovensku Citovat
Maroš Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Ahoj no vymenili mi ho a stal ma 77 sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.