Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak sem se s kamosem rozhodl,ze si poridime vlastni vybavu! venuje se nekdo tomuto sportu? potreboval bych radu pri vyberu zbrane a zbytku vybavy?

Odesláno

no, rad zatím moc nemám, protože jsem byl zatím pouze 7x, z toho 1x s vlastní výbavou (předminulý víkend). Koupili jsme si 4x stejnou výbavu (já, Rico1, paul jane a Harlley)

zbraň: tippmann bravo one tactical

-vychází z úspěšného modelu tippmann 98

-už má military vzhled

-je levná

maska: JT pro shield thermal

-široký úhel rozhledu

-sundavací kšilt a brejle

-pod masku se vlezou i dioptrické brýle

rukavice Tomahawk

lahev: 20 OZ s on/off ventilem

hadice pro umístění lahve na záda

zásobník 200 kulí

zásobník 50 kulí

2 tuby na 100 kulí jako rezervu

sakumprdum to vyšlo na necelých 6000 i s 500 kulema a naplnění co2.

pro začátek myslim že dobrý :)

[upravil dne 1.12.2008 Blizzard]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

hezkej základ:)

jakou to má kadenci?

záleží na tom jak máš rychlý prsty :D

je to semi-auto ;)

jinak já jsem si oblíbil 50 zásobník (na jednu hru mi přijde akorát) a kdybych měl automat tak při kadenci 10-15 kulí/s by to bylo hned pryč :D

Odesláno

2oni: nez zacnes vybirat co koupit, tak si spis zjisti jestli je v tvem okoli nekdo, kdo chodi hrat a s kym muzes chodit, neni nic horsiho nez si koupit kver a pak ho mit povesenej na stene ve sklepe... :)

a k vyse uveden vybave, ja osobne nejsem moc velkej fanda hadic, je to jen dalsi komponenta, ktera se se*e a jsou s ni problemy... radeji 12oz primo na kver ;)

Odesláno

no, s hadicema je to co člověk to názor :)

mě se s ní třeba hrálo pěkně, líp než když jsme měli dřív výbavu z půjčovny a lahev byla na zbrani, ale to si každej musí zkusit co mu vyhovuje.

vvitty: co se tý hadici může stát? :nevim

Odesláno

ja mam mr1 a mozem odporucit.. hlavne preto ze je lacna, a jednoducho sa cisti.

mam tiez 16oz bombu.. mam aj hadicu ale nepouzivam.. nosim na zbrani, lebo sa mi lepsie miery ked oprem bombu o plece ako ked opriem tu pazbu.

jo a okulky mam tieto

btw najprv by som si siel len tak zahrat s pozicanou zbranou a potom kupovat zbran podla toho ci chces hrat military, speed, alebo len tak raz za cas..

Odesláno

2Blizzard: hadici jako takove celkem nic, pokud je kvalitni a nespadne ti na ni traverza :-D ale ty rychlospojky a tesneni kolem, kteryma se to pridelava se proste se*ou - ruzne se lamou, netesni, atp. Nevim zcela presne co se s nima deje a jestli je pricina v nekvalitnich hadicich, uzivateli nebo je to obecna vlastnost, ja osobne hadici nevlastnim, ale par lidi v klubu ji ma a posledni dobou jim to nejak blbne a porad jim nekde utika plyn.

samozrejme je to taky vec zvyku, jestli mit flasku na zadech a hadici ke kveru, s tim ze pri padu na zada ji nemuzes zahodit a jeste mas celkem velky risk ze se po ni vyvalis, nebo neco co jde v pripade potreby vhodne upustit... na druhou stranu tim prenes cast hmotnosti z ruky na zada, ale tohle jsem osobne vyresil koupi Traccera :D

Odesláno

popravde jsem omezen financema a vic 3500 neuvolnim nebo spis nedostanu! velky duraz kladu na brejle,nechci aby se mlzili! jinak na tu hadici nevim nevim,neni nepohodlna ta bomba u pasu? jinak pokud je zbran primo na bombu,jde to predelat i na hadici?

Odesláno

No asi takhle pokud máš na komplet 3500 tak se budeš muset dost omezovat.Já jsem jeden z těch čtyř co zmiňoval Blizzard tak že ma zatim stejné poznatky jako on.Lahel si nekupuj větší než 12oz pokud ji budeš dávat na zbraň u nás se volila 20oz neb je na zádech a propojena hadicí,jak už tu bylo psáno hadice má své pro i proti.já jsem zatim spokojen určitá váha je na zádech a hlavně máme zbraně s pažbou a tek by tam bomba byla navíc.vůbec nevím že na hadici jsem a nijak nepřekáží:D v manévrovaní a dokonce se s ní da i padat(otestováno:D)Určitě to ale chce nějakou bandu s kterou budeš hrát neboť střílet jen tak do něčeho neni ono.http://www.paintball-obchod.cz/tippmann-bravo-one-tactical-cerny-19831.html u nás byla volba military vzhled a ne moc peněz tak že vyhrálo toto a za ty prachy spokojenost.je to vlaetně to samé jako tippmann 98 jen upraven vzhled.Masku co tam máš nevím je tam možnost mlžení bomba ok se zásobníkem moc vymešlet nejde a to kolimko neni třeba na toho tippmanna to jde rovnou.

Odesláno

jasny,diky za postrehy! zatim jsem volil lahev na zbran,hadice se da dokoupit vzdy! jinak nad vasi zbrani jsem uvazoval taky,ale nakonec u me vyhrala tato,protoze je na ni dost upgradu a defakto jde vybavit jako ta vase,vzhledove,a me se prave moc nelibila,ale to zalezi na jedinci! jinak tyhle brejle zatim staci s kombinaci se sprejem proti mlzeni,sklo jako takove proti mlzeni se koupi vzdy! mohl by si dat fotky podrobne te zbrane? diky! jinak tu bombu co jsem vybral jde rovnou napojit na zbran? bez jakekoli redukce?

Odesláno

JJ ta bomba jde rovnou a když koupíš případně někdy hadici tak to jen vrazíš mezi.Upgrady jsou to ano ale za jaký peníze než něco docílíš,ale jinak i já jsem nejdřiv koukal na 98 ale nakonec jsem s ostatníma rozhodl toto je to komplet M4 s trochou šikovnosti tam časem hodim kolimátor a delší hlaveň a je to ok:superTento týden dorazí taktický popruh aby se to nemuselo držet a hurá do boje:DNo termální sklo je docela drahý a stojí víc než ta maskana těch stránkách toho shopu si najdi Bravo one tactical a dole je i video

Odesláno

tak uvidime jak casto a s kym budu hrat,pak se uvidi! jinak pokud budu mit bombu na pistoly,mam dafakto pazbu! no necham to takhle! ale jinak diky!

Odesláno

oni: ak ti mozem este do toho troska kecat.. nekupuj teraz veci prilis zhurta.. aj tak najskor budes hrat niekedy na jar (s co2 sa skor neda)

a dovtedy urcite nasetris trosku viac penazi.. btw ta maska sa ti bude na 100% zahmlievat (zakryte usta, nema sa to kde vetrat. ale to by sa pri takej konstrukcii asi aj termalna.)

Harlley: nemyslis ze 16oz je kompromis medzi 12 a 20? neni take velke hovado a aj vydrzi viac ako 12

Odesláno

tak plyn zatim nebude,ta bomba je prazdna! tech brejlim sem si vedom! ale co by si mi ty teda doporucil? jinak teda jeste nevim jakou zbran vybrat? ta pazba u ty vase jde prodluzovat?

Odesláno

JJ 16 lahev je kompromis jenže ji tu neměl a byla draší než 20:DAle na zbraň bych dal stejně max12 a na zádech je to fuk.Mam stejnou masku jako PnR odkaz je u něj nahoře a je super za ty prachy. jinak pod 1000kč se dobrá maska shání blbě a nechce to moc slevovat z nároků,jinak tě pak bude při hře akorát rušit.Každopádně nespěchej projeď si net je tam dost info.Hlavně si ujasni co asi chceš hrát podle toho se taky řeší zbraň.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...