juraj Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 zdravím potřeboval bych zjistit jestli se nechají sehnat někde prahy na 309 5ti dvéř rv 88. lemy už mám,ale práhy ne a ne sehnat. poradíte někdo kde a jestli vůbec se daj sehnat? dík chci se do toho pusti dřív než to bude krytický a dokud se mi chce:D Citovat
Petr0604 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Obávám se, že prahy neseženeš, nikdo je v náhradě nevyrábí , jen originál... Citovat
pavloucha Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 jestli nechceš nový,tak zkus nějaký vrakoviště,myslím,že ti je tam vyříznou Citovat
309GT Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: juraj zdravím potřeboval bych zjistit jestli se nechají sehnat někde prahy na 309 5ti dvéř rv 88. lemy už mám,ale práhy ne a ne sehnat. poradíte někdo kde a jestli vůbec se daj sehnat? dík chci se do toho pusti dřív než to bude krytický a dokud se mi chce:D Máme 309 na díly,není problém do ní řezat co hrdlo ráčí Na ceně by jsme se dohodli a má to oba prahy zdravé,vlastě celá kastle je relativně O.K.Je to nový model,ale mělo by to být stejné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.