Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud je obtizne vymenit zarovku u 306ky pak je skoro nemozny ji vymenit u jinych aut :D

Staci z prostoru motoru sundat plastovy kryt svetla .. sundat konektor ze zarovky.. odepnout kovovou sponku a vyndat zarovku..

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Pokud je obtizne vymenit zarovku u 306ky pak je skoro nemozny ji vymenit u jinych aut :D

Staci z prostoru motoru sundat plastovy kryt svetla .. sundat konektor ze zarovky.. odepnout kovovou sponku a vyndat zarovku..

Tak to je opravdu hrůza....:D

Odesláno

AKCZ tak sory,už jsem na to přišel,ale teď mi poraď jak k žárovkam k zadním světlum,tam to bude asi větší problém,nevím jak se tam dostat už jsem se tam díval.Prosím odpověz.Dík jsem laik.

Odesláno

:D Taky dobry ;) Vzadu z kufru odsroubujes u kazdeho svetla 2 plastove maticky.. sundas kryt .. sundas konektory a vytahnes cele svetlo ven .. a na svetle zezadu je dalsi plastova krytka ktera se jen sunda z plastovych capek a jsi na zarovkach..

Odesláno
Původně zaslal: pavlos1112

Když sundam ty matice a vyndam konektory tak za co to mam chytit.za ty dva šrouby od těch kř.matic?

Chytej tak akorát celé světlo ať ti nespadne na zem!!:o

Když odšroubuješ ty dvě matice tak by ti mělo celé světlo vypadnout samo ven.Nijak jinak tam nedrží co já vím.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...