pavlos1112 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Prosím o radu jak vyměnit žarovku v předním světlometu,prý je to dost obtížné.Dík za odpověď.P306 r.v.96 Citovat
AKCZ Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Pokud je obtizne vymenit zarovku u 306ky pak je skoro nemozny ji vymenit u jinych aut Staci z prostoru motoru sundat plastovy kryt svetla .. sundat konektor ze zarovky.. odepnout kovovou sponku a vyndat zarovku.. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: AKCZ Pokud je obtizne vymenit zarovku u 306ky pak je skoro nemozny ji vymenit u jinych aut Staci z prostoru motoru sundat plastovy kryt svetla .. sundat konektor ze zarovky.. odepnout kovovou sponku a vyndat zarovku.. Tak to je opravdu hrůza.... Citovat
pavlos1112 Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 AKCZ tak sory,už jsem na to přišel,ale teď mi poraď jak k žárovkam k zadním světlum,tam to bude asi větší problém,nevím jak se tam dostat už jsem se tam díval.Prosím odpověz.Dík jsem laik. Citovat
AKCZ Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Taky dobry Vzadu z kufru odsroubujes u kazdeho svetla 2 plastove maticky.. sundas kryt .. sundas konektory a vytahnes cele svetlo ven .. a na svetle zezadu je dalsi plastova krytka ktera se jen sunda z plastovych capek a jsi na zarovkach.. Citovat
pavlos1112 Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 mam to odšroubované ale nejde mi to vytáhnout tak nevím je to tam nějak ponýtované Citovat
AKCZ Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Tak to uz neporadim.. pokud je to vse origo tak jiny postup neznam.. takze leda ze bys to mel po bouracce nejak \"doslepovany\" .. zkus nafotit.. Citovat
pavlos1112 Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Když sundam ty matice a vyndam konektory tak za co to mam chytit.za ty dva šrouby od těch kř.matic? Citovat
Davidf Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: pavlos1112 Když sundam ty matice a vyndam konektory tak za co to mam chytit.za ty dva šrouby od těch kř.matic? Chytej tak akorát celé světlo ať ti nespadne na zem!! Když odšroubuješ ty dvě matice tak by ti mělo celé světlo vypadnout samo ven.Nijak jinak tam nedrží co já vím. Citovat
pavlos1112 Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 tak jsem to konečně dostal dolu,ten os.l předchozí majitel celé světlo obtáhl silikonem,proto to nešlo dolů.jinak dík za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.