AKCZ Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Kdo jakou znacku preferujete pri koupi? Nebo zkusenosti se znackami jako Pioneer.. Sony.. Blaupunkt.. Clarion.. JVC.. Panaconic.. aj. s MP3 podporou? Citovat
Kamil Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Špička jsou Alpine, hodně dobrý jsou Clarion, Panasonic, Pioneer, JVC. Já mám Sony a už bych ho asi nechtěl. Citovat
destiny Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Tady si myslim vybere svuj prehravac snad kazdy! MP 3 prehravace Citovat
Petano Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 2destiny: Dobra stranka ... otevrela mi oci ale asi bude problem nektere kousky zaintegrovat do palubovky Jinak jsem si asi pred 3mi tydny koupil autoradio Roadstar CD-352MP/FM za 4 tacy. Audio CD jsem zatim neslysel preskocit ani jednou, akorat MP3 me u jednoho CDcka preskocily dvakrat(Multidisc) a jedno cedo mi preskakovalo skoro furt(noname blank). Tak jsem zkusil jeste Imation a ten se zatim tvari v pohode (asi zalezi na kvalite). Nacita rychle akorat je to nacitani slyset v reprakach. Jinak se trochu zahriva ale SVHS video panasonic se zahriva vic tak to beru jako normal ... Navic jsem tedka o vykendu topil a vydechy topeni na nohy jdou presne kolem autoradia tak se to asi zahrivalo o to. Citovat
destiny Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Doporucuji instalaci do kufru! Jako changer! Citovat
AKCZ Odesláno 27. duben 2004 Autor Odesláno 27. duben 2004 Napsán autorem destiny Tady si myslim vybere svuj prehravac snad kazdy! MP 3 prehravace Voe!! A foukat do toho budu asi jak a vozit valce kde Ps:.. jinak kolik skladeb se vejde na valec? ..treba si zhudebnim motor Citovat
destiny Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Do toho se nefouka! U toho je treba tocit klikou! Muzes si to zprevodovat na motor. Budes pak podle otacek poslouchat bud plouzaky nebo disco nebo naprosto brutalni techno! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.