Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi,

mám problém od 2,2k do 3000ot mi motor vubec netahne a ma tendenci jako by zhasnout pak po tech 3000 najednou se rozjede, další problém je spotřeba je to 1,4 a jezdim za 11litru kombinovaná ...

Svíčky jsou vyměněný, mám podezření na lambdu, váhu vzduchu, zapalovací rampu, a od někoho sem slyšel že to může dělat i baterka ... tak prosím o radu

Odesláno

Baterka asi tazko :D ....

Pokial mas 11 na KOMBINPOVANU tak to je ozaj hodne ...

Skusil by som asi najskor lambdu, odpoj ju, prevez sa, vyskusaj co to bude robit, ako bude tahat v spominanom rozmedzi otacok...

Pokial mas 1.4 typ motora TU neco ... tak jak otevres kapotu, lambdu mas hned pred nosem... Je k ni supr pristup...

O zapalovaci rampi dost pochybuji, to by ti delalo pernamentne a ne jen v urcitym spektru otacek ...

[upravil dne 30/11/08 Lubk0]

Odesláno

zdar ja mam 1.6 306 a jezdím v lete za 6 v zimě tak za 7 a to pry mi taky nejde lambda měl jsem to i na diagnostice a mechanik mi řikal že z labdou to bud žrat jen o pul litru min

Odesláno

Po obědě zkusim tu lambdu a napíšu ... ale ráno sem byl tankovat a dal sem tam v-power a problémy lehce (docela dost) vymizeli (není to to co to bejvalo ale je to lepší než za poslední měsíc) ... normálně jezdim na N95

Odesláno

Tak sem odpojil lambdu, byl se projet a problém s výkonem už není ... v tech otáčkách to jede tak jak má jen nevim jakej to bude mít dopad na spotřebu

Odesláno

Tak vidis, lambda se odpaja jen na test. Jednoznacne kup novou a vymen...

Na 1.4 ke mas supr pristu, vymenis to i sam... A budes mit i normal vykon i normal spotrebu...

Odesláno

Jinak kdyby to nebylo lambdou a spotřeba byla OK,tak mě motor netahal na 309 zhruba od 1500ot-3000ot/min.skrz prasklou membránu na podtlakovou regulaci předstihu na rozdělovači.Toto je má malá zkušennost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...