Burisek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 pokud by jste klucí potřebovali adresu velmi rád napíšu,a díky že se toho někdo ujmul.... resp.ujme Citovat
Schreek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Nejdříve se je pokusim oslovit, domluvit podmínky a ceny apod. pak budu sondovat vážný zájemce. Citovat
Burisek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Schreek Nejdříve se je pokusim oslovit, domluvit podmínky a ceny apod. pak budu sondovat vážný zájemce. sondovat nemusíš,jednoho už máš..... :super Citovat
Schreek Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Takže první domlouvání vypadá slibně, cena by se měla vejít do 600,- Kč za ks i poštovnym až ke mě, předání Praha+okolí+vánoční sraz či jiné srazy není problém, v případě zasílání poštou by se cena navýšila o poštovné cca 60,- Kč. Informace jsou zatím předběžné, takže rozmýšlejte, vzory najdete zde http://www.galki.pl/ Jakmile budu mít vše potvrzeno, vytvořím nové vlákno kde budu shromaždovat vážné zájemce Citovat
Prerovak Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 to je fakt super ze se toho nekdo tak ujmul diky ti moc hned jak otevres to novy vlakno tak se zapisuju Citovat
Schreek Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Takže bylo založeno nové vlákno, kam prosím směřujte všechny objednávky... Citovat
sucram® Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 jinak máte možnost objednat i kůži kolem řadičky a myslím, že by nebyl problém i pro jiné vozy než Peugeot samozřejmě Citovat
Blizzard Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 mě by ještě zajímalo jak to vypadá ve dne když to svítí (jestli je to taky vidět) a když to nesvítí Citovat
klm16 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 este ja mam otazku to podsvietenie je na fotkach cervene ale v objednavke piete orandzove.... a na fotkach som take nevidel.... takze to nebudeproblem ?? Citovat
sucram® Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Blizzard mě by ještě zajímalo jak to vypadá ve dne když to svítí (jestli je to taky vidět) a když to nesvítí zkus mrknout třeba tady úplně dole je modrá varianta ve dne. Jinak vpravo na hlavní straně obchodu máš real foto. A tady je obrázek ve tmě jinak jsem si teď psal s jedním členem tohoto klubu, možná to zaujme nějakého 406kaře Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 klm16: Je možné si vybrat různé barvy podsvícení i kůže, stačí si jen projít ty stránky... Citovat
Stevo307 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 mozem sa este spytat, to ked si kupim tu podsvietenu gulu, tak v cene je uz aj ta koza pod gulou??? neviem ci mi rozumiete ale dufam ze hej Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Stevo307: To chápeš špatně! Jedná se o kůži kterou je potažená přímo ta řadící páka.... Citovat
Stevo307 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 jj ja som si to myslel iba som sa chcel poistit, lebo potrebujem aj tu kozu co je pod radiacou pakou, lebo sa mi uz trosku potrhala:(....ale diky Citovat
Burisek Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 možnost zde koupit http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/peugeot-307-207-406-605-407-607-206-kozena-supr-efekt-op-o2166314.html jj už mám objednáno právě odsud,takže čekám po novém roce že se bude tunit , křídlo,nová řadička a plus toto,resp.ještě to zvažuji,protože mám budíky takového mutanta,něco mého a zbytek z UK verze,tak tohle by to mohlo vyřešit,jen čekám na odpověď jestli to jde použít na naftovou verzi mého autí... - http://www.tuning-no1.cz/zbozi/5375-peugeot-406-pred-faceliftem-plazmove-quot-indiglo-quot-budiky a blbé je to,že bude barva bílá,no uvidíme,jak se ozvou.... [upravil dne 29/12/08 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 tak už mi to dneska přišlo,od z aukra od uživatele \" rekete \" a tady je foto,jen je velká škoda že výrobce nedělá kožený obal kolem kvalt páky..... ale blízká se na lepší časy,takže snad bude i nový obal.... [upravil dne 31/12/08 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 jj taky jsem to tak rychle nečekal.....,jen je blbý že k tomu není ta kůže kolem řadičky.... Citovat
Burisek Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 takže lidičky,opět jsem něco našel viz.tady: http://www.automanzety.cz/ jakou barvu kůže by jste doporučili a typ prošití ?? Ale rád bych věděl co vy na to,děkuji Buď tento.... [upravil dne 1/1/09 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 nebo tuto kombinaci..... ale s dvojitým prošitím a s nití v tmavě zelené barvě [upravil dne 1/1/09 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.