Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Nejdříve se je pokusim oslovit, domluvit podmínky a ceny apod. pak budu sondovat vážný zájemce. :papa

sondovat nemusíš,jednoho už máš..... :D:super

Odesláno

Takže první domlouvání vypadá slibně, cena by se měla vejít do 600,- Kč za ks i poštovnym až ke mě, předání Praha+okolí+vánoční sraz či jiné srazy není problém, v případě zasílání poštou by se cena navýšila o poštovné cca 60,- Kč. Informace jsou zatím předběžné, takže rozmýšlejte, vzory najdete zde http://www.galki.pl/

Jakmile budu mít vše potvrzeno, vytvořím nové vlákno kde budu shromaždovat vážné zájemce :super

Odesláno

este ja mam otazku

to podsvietenie je na fotkach cervene ale v objednavke piete orandzove....

a na fotkach som take nevidel....

takze to nebudeproblem ??

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

mě by ještě zajímalo jak to vypadá ve dne když to svítí (jestli je to taky vidět) a když to nesvítí

zkus mrknout třeba tady úplně dole je modrá varianta ve dne. Jinak vpravo na hlavní straně obchodu máš real foto. A tady je obrázek ve tmě

:xvul jinak jsem si teď psal s jedním členem tohoto klubu, možná to zaujme nějakého 406kaře

• O 4 týdny později...
Odesláno

jj už mám objednáno právě odsud,takže čekám po novém roce že se bude tunit :D , křídlo,nová řadička a plus toto,resp.ještě to zvažuji,protože mám budíky takového mutanta,něco mého a zbytek z UK verze,tak tohle by to mohlo vyřešit,jen čekám na odpověď jestli to jde použít na naftovou verzi mého autí... - http://www.tuning-no1.cz/zbozi/5375-peugeot-406-pred-faceliftem-plazmove-quot-indiglo-quot-budiky

a blbé je to,že bude barva bílá,no uvidíme,jak se ozvou....

[upravil dne 29/12/08 Burisek]

Odesláno

tak už mi to dneska přišlo,od z aukra od uživatele \" rekete \" a tady je foto,jen je velká škoda že výrobce nedělá kožený obal kolem kvalt páky..... ale blízká se na lepší časy,takže snad bude i nový obal....

[upravil dne 31/12/08 Burisek]

post-0-14109603924289_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...