Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Majitelé 307 SW, prosím o radu. Sháním elektrony na 307 SW,r.v.2002, 1.6.16v. V techničáku mám uvedená kola 6x15 ET 27, 4x108. Problém je v tom, že když zadám typ vozu do konfigurátoru u různých prodejců alu kol, vyhodí mi to na 307 SW elektrony s ET 25. Co by se stalo, kdyby bylo ET 25 nebo 26. Když má být 27? :myslimJestli je to vůbec pravda - ta 27. Auto je z dovozu - jestli si to ET 27 na dopravácích nevycucli z prstu:)

Jdou sehnat kola s ET 27 ale je jich méně a méně vzorů, než třeba 25.

Poradíte?

Odesláno

to vubec nevadi,ze maji ET 25.Ja mam treba 16\" a myslim ET 18 a uplne v pohode.

no cim mensi ET tim mene budou utopeny v blatnikach,myslim,ze pri ET 15 uz nekdy doporucujou upravy blatniku

[upravil dne 28/11/08 hudy]

Odesláno

v technicaku je ET 27 ja mam 6,5x15 ET 25 a dokonca co mam zistene mozes sa KLUDNE pohybovat v rozmedzi od 15-27 nic sa nestane a pri nizsom ET sa nemusis bat nebudu vytrcat a taktiez sirka ramu je dana 6x15 a neboj sa aj kupit 6,5x15 v kombinacii a horeuvedenymi ET vsetko bude v pohode

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...