jjaa Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Zdravim. Chcel by som niekoho poprosit o radu. Kupis som si novy Peugeot 407 r.v. 11/2004. Chcel by som spravit nieco s navi. Forum dom precital skoro cele a preto mam problem. Tak v prvom rade by som chcel vediet, ako zistim ci mam system VAN alebo CAN, lebo som sa docital, ze by zamenenie sw sposobilo paseku. Rovnako mam problem rozoznat radio RT3 alebo RT4, alebo co? Verziu sw som zistil podla prispevkou a to 3 sec. podrzanim menu, mam 6.62. Najvacsi problem mam vsak s francuzstinou. Takze ak niekto vie ako to zistim, aby som si mohol stiahnut ten spravny sw a neporusil si ten povodny, tak mi prosim napiste... Obr: toto je moj system....ale aky? [upravil dne 28/11/08 jjaa] Citovat
Přema Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Být tebou tak změnín název tématu.....POMOC nikomu nic neřekne a admini ti to smáznou...... Citovat
hnusoba Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Všetky 407čky sú full CAN čiže sieť VAN v nej nenájdeš... A RT3 oproti RT4 rozoznáš podľa menu, RT3 má po stlačení menu 4 ikonky hore a 4 dolu, RT4 ich má v kruhu.... Citovat
jjaa Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Dakujem za odpoved, dufam ze mi to pomoze.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.