tomy_verceti Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 mohol by som sa prosim vas opytat nasiel som dva naslepo zapnute konektory pri motore jeden je pripnuty o kryt baterie a druhy o kryt riadiacej jednotky. viete mi prosim povedat co su toto za konektory? peugeot 406 sedan 1.8 16V r.v. 1996 Citovat
Guest servisman Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: tomy_verceti mohol by som sa prosim vas opytat nasiel som dva naslepo zapnute konektory pri motore jeden je pripnuty o kryt baterie a druhy o kryt riadiacej jednotky. viete mi prosim povedat co su toto za konektory? peugeot 406 sedan 1.8 16V r.v. 1996 tak si tipu u krytu akubaterie bude ke klimě,a u ři to bude na čidlo hladiny nemrznoucí kapúaliny v nádržce,to jsem si dodělával;) Citovat
Yantschi Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Presne jak pise Honza, to pri RJ, je na cislo hladiny chladiacej kvapaliny, aj ja ho mam len tak zastrcene. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 zde taky k tomu čidlu hladiny Citovat
Ferry Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: tomy_verceti mohol by som sa prosim vas opytat nasiel som dva naslepo zapnute konektory pri motore jeden je pripnuty o kryt baterie a druhy o kryt riadiacej jednotky. viete mi prosim povedat co su toto za konektory? peugeot 406 sedan 1.8 16V r.v. 1996 tak si tipu u krytu akubaterie bude ke klimě,a u ři to bude na čidlo hladiny nemrznoucí kapúaliny v nádržce,to jsem si dodělával;) no vida ja zase vyuzil ten konektor od klimy, kdyz uz jsem ho tam nasel nezapojenej, tak jsem tu klimu k nemu dodelal aby tam nebyl tak nevyuzitej :D snimac hladiny chladici kapaliny bych taky bral, jen ho sehnat nekde za dobrou cenu, 1300Kc za novej se mi davat nechce [upravil dne 28/11/08 Ferry] [upravil dne 28/11/08 Ferry] Citovat
Guest servisman Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 já koupil v Kosově i s nádržkou ,protože v ní misí býti otvor na ten snímač.Ale je to dávno pak jsem to přehazoval u OK406 Ferry klimu mám [upravil dne 28/11/08 honza406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.