Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mohol by som sa prosim vas opytat nasiel som dva naslepo zapnute konektory pri motore jeden je pripnuty o kryt baterie a druhy o kryt riadiacej jednotky.

viete mi prosim povedat co su toto za konektory?

peugeot 406 sedan 1.8 16V r.v. 1996

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: tomy_verceti

mohol by som sa prosim vas opytat nasiel som dva naslepo zapnute konektory pri motore jeden je pripnuty o kryt baterie a druhy o kryt riadiacej jednotky.

tak si tipu u krytu akubaterie bude ke klimě,a u ři to bude na čidlo hladiny nemrznoucí kapúaliny v nádržce,to jsem si dodělával;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: tomy_verceti

tak si tipu u krytu akubaterie bude ke klimě,a u ři to bude na čidlo hladiny nemrznoucí kapúaliny v nádržce,to jsem si dodělával;)

no vida ja zase vyuzil ten konektor od klimy, kdyz uz jsem ho tam nasel nezapojenej, tak jsem tu klimu k nemu dodelal aby tam nebyl tak nevyuzitej :D :D

snimac hladiny chladici kapaliny bych taky bral, jen ho sehnat nekde za dobrou cenu, 1300Kc za novej se mi davat nechce :)

[upravil dne 28/11/08 Ferry]

[upravil dne 28/11/08 Ferry]

Guest servisman
Odesláno

já koupil v Kosově i s nádržkou ,protože v ní misí býti otvor na ten snímač.Ale je to dávno pak jsem to přehazoval u OK406

Ferry klimu mám :D

[upravil dne 28/11/08 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...