pepekpepek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Tak sem si byl koupit par veci na svou 406ku na vrakaci v Sobeslavi a vypada to ze snad prodavaji za stejny ceny jako kdyz si obednate origos z peugeotu a nestalo se mi to poprve:bacha.V tomto pripade sem potreboval 1 hadicku k pal.filtru 300kc a to sem jel rovnou z kosova kde sem koupil celej filtr i s hadickou pro privod nafty za 500.Kdo bydli okolo tabora tak se vyplati dojet do toho kosova nebo drhovic.Tak to bylo jen takovy maly upozorneni. Citovat
OK406 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 A kde jsou Drhovice? Tam je vrakoviště na Peugeot? Citovat
pepekpepek Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: OK406 A kde jsou Drhovice? Tam je vrakoviště na Peugeot???? Citovat
pepekpepek Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 za taborem tak 7km, smerem na pisek,tam ma naky pazouty a renaulty myslim [upravil dne 27/11/08 pepekpepek] Citovat
pepekpepek Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 no prave presne tam me nastvali.vzdycky ze me sedreli kuzi kdyz videli ze to fakt potrebuju Citovat
Guest servisman Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: pepekpepek no prave presne tam me nastvali.vzdycky ze me sedreli kuzi kdyz videli ze to fakt potrebuju tak se na ně vybodni zkus tu Soběslav a pak uvidíš přece Kosov je drobet dál Citovat
OK406 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: pepekpepek no prave presne tam me nastvali.vzdycky ze me sedreli kuzi kdyz videli ze to fakt potrebuju tak se na ně vybodni zkus tu Soběslav a pak uvidíš přece Kosov je drobet dál Však píše, že tam byl v Soběslavi. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 cena jak kde vezmu že v Kosově chtěli 2 x tolik za věc co jsem koupil v Soběslavi Citovat
Pazoutak Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Jojo v Sobělavi jsou zloději, jelikož tu bydlím a potřeboval sem něco na pažouta tak sem byl tam a radši sem nic nekoupil a vyřešil to jinou cestou:P Citovat
Freedom Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Já teda nevím ale jelikož jsem z Třeboně, tak jezdím právě buď do Kosova nebo do Soběslavi a musím říct že s cenami i s kvalitou náhradních dílů jsem byl vždy spokojen navíc v Kosově tomu ten maník dost rozumí a několikrát mi pomoh odstranit závadu jen po telefonu. Navíc jsem tak nikdy neměl problém s vrácením u nich zakoupeného dílu,když jsem ho nakonec nepotřeboval. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Freedom to máš pravdu já ještě než byly v Kosově jezdil za Č.B kde měli halu ,ale pak se přemístili do Kosova,kde toho mají více.S klukama se dá bavit v pohodě dokonce jsem s nim řešil i pc co mne ukazoval míle a galony tak dal jiný co měl .Dokonce dávají i záruku na díl Citovat
pepekpepek Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Tak vidite,je nas vic co radsi do kosova,jednou sem bral v sobeslavi starter na uno s tim ze ho muzu vratit kdyby neco nakonec byl trochu jinej a kdyz sem ho prisel vratit tak ze si musim vzit neco misto toho.zrovna sem za 2000 fakt nic nepotreboval.jako rozhodne se vyplati i z tabora zajet o tech 60km dal do toho kosova a maj tam toho mraky solidni jednani a rozumi tomu Citovat
Guest servisman Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 vem to tak já to mám do Kosova kousek takže Soběslav jsem bral jen na okraj,protože jsem jel kolem a tapic na kapotu tam měli tak jsem bral.V Kosově jsem jej sháněl 2 roky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.