Lacio Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Nazdar pažouti.Při sešlápnutí plynu se mi rozvibruje prědní pravé kolo.Měl jsem to zvednuté na heveru,ale při hýbání s kolem jsem nic nezjistil zádnou vůli ani nic podobného.Sundal jsem kolo a tam vypadá vše ok.Vibrace jsou docela silné tak skuste poradit.Nevím jestli třeba rameno nebo nějaký silenblok?Dík. Citovat
dolly1010 Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Neupadlo ti olůvko (to na vyvážení kola)? Citovat
pastorek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Skús tam dať iné koleso či to bude tiež robiť. Mohla by to byť vadná pneumatika. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Presne tak, moze byt bud zle vyvazene kolo, s tym ze ty odpadlo oluvko, alebo prasknuty kord v pneumatice. Skorej by som povedal, ze to bude ten kord. Stava se to hlavne u starsich pneumatik, co uz maji neco za sebou, ale moze se to stat i u novejch. Tym padem se ty na pneu spravy nebadatelny hrbol, ktory vybruje s celym autem. Je to dost cityt, a vibrace sou celkem silne i u mensich rychlosti. Skus zebrat rezervu, a daj ji na predek, alebo tam daj zimace alebo letnace. Proste nejake jine kolo. Kdyz to prestane, mas bud zle vyvazene, alebo prasknuty kord. V kazdem normalnim pneuservisu ty to dokazou zjistit, ci je to alebo ono... Citovat
P607Olda Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Dělá to na 4-ku, rychlost 70 km/h? Citovat
Lacio Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Tak to bylo tou pneu .Praskl kord.Všem moc dík za rady. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 JOOOOOOOOOOO Trafil sem :D Ale ne, hodne zdaru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.