Fakir Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: renmtak dej další, něco vyberu, ale docela se mi líbí Tož, ještě tu mám tohle: Citovat
P.avel Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 jestli ti sem každej vloží 5 fotek co by chtěl udělat tak to máš do jara co dělat jinak fakt náááááádhera Citovat
jarajarda Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: P.avel jestli ti sem každej vloží 5 fotek co by chtěl udělat tak to máš do jara co dělat jinak fakt náááááádhera No tak Ty máš prakticky nakresleno:D:D Citovat
P.avel Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: P.avel jestli ti sem každej vloží 5 fotek co by chtěl udělat tak to máš do jara co dělat jinak fakt náááááádhera No tak Ty máš prakticky nakresleno:D:D no jo jsem si uměl koupit auto... Citovat
P.avel Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Z toho si sedám na zadek, já totiž malovat vůbec neumím. Máš můj obdiv, je to nádherný Myslím, že Blizzard nebude jediný zájemce taky malovat neumim maximálně jednu učitelku 5 čárama :ticho:D Citovat
jarajarda Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: P.avel jestli ti sem každej vloží 5 fotek co by chtěl udělat tak to máš do jara co dělat jinak fakt náááááádhera No tak Ty máš prakticky nakresleno:D:D no jo jsem si uměl koupit auto... No hlavně by jsi asi nepoznal ty fajn lidi tady kolem:super Citovat
renm Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 hele, tak jelikož začínají vánoce, tak mám docela dost zakázek, takže pokračování až dodělám všechny zakázky, peníze sice kazí charakter ale potřebuju si vydělat na kvalitní papíry a barvy:super Hned jak budu moct tak zde pokračuju, club je club:D Citovat
Black Joe Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Jasně , ať Ti práce jde od ruky. Už se těším na toho svého draka. Citovat
renm Odesláno 9. září 2009 Autor Odesláno 9. září 2009 Tak jsem zase začal malovat, dělám jednu 206, takže se omlouvám všem kterým jsem nic minulej rok nenamaloval, teď to snad napravím, přednost mají staré auta Citovat
309GT Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Veterány mají přednost?To rád slyším:D:D:D Ale fakt paráda,já jsem zkoušel nakreslit přední světlo když jsem je předělával a po cca 5ti minutách začli po pokoji lítat tužky a papíry! Citovat
renm Odesláno 9. září 2009 Autor Odesláno 9. září 2009 ty origo světla se mi tam teda líbí víc...ještě ostraň mračení a bude to voňavka:super Citovat
Qcko Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 No tak toto je nadhera, obdivujem ludi, ktori vedia kreslit rukami a este k tomu podla predlohy, mas moj respekt:o Citovat
wooody Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Jak velký to umíš udělat?? Někdy příští léto mám v plánu předělat garáž, bylo by pěkný mít vlastní autí na zdi.... Samo že by to nebylo zadara.... Citovat
309GT Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: renm ty origo světla se mi tam teda líbí víc...ještě ostraň mračení a bude to voňavka:super :bojim:bojim ani náhodou;) Citovat
dolly1010 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Jak jsou ty obrazy aut co maluješ velký? A na kolik by to asi vyšlo, kdybys mi eventuelně namaloval auto a pak poslal poštou?? Jinak nádhera :potlesk Citovat
renm Odesláno 9. září 2009 Autor Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: wooody Jak velký to umíš udělat?? Někdy příští léto mám v plánu předělat garáž, bylo by pěkný mít vlastní autí na zdi.... Samo že by to nebylo zadara.... jelikož jsem na zeď prakticky něco podobnýho nikdy nemaloval tak si na to zatím netroufnu, napřed to radši zkusím ve své garáži a dílně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.