Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

jestli ti sem každej vloží 5 fotek co by chtěl udělat tak to máš do jara co dělat ;)

jinak fakt náááááádhera :potlesk:)

No tak Ty máš prakticky nakresleno:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

jestli ti sem každej vloží 5 fotek co by chtěl udělat tak to máš do jara co dělat ;)

no jo jsem si uměl koupit auto...:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Z toho si sedám na zadek, já totiž malovat vůbec neumím. Máš můj obdiv, je to nádherný :super

Myslím, že Blizzard nebude jediný zájemce :D

taky malovat neumim maximálně jednu učitelku 5 čárama :roll:ticho:D

Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

no jo jsem si uměl koupit auto...:cool:

No hlavně by jsi asi nepoznal ty fajn lidi tady kolem:super

Odesláno

hele, tak jelikož začínají vánoce, tak mám docela dost zakázek, takže pokračování až dodělám všechny zakázky, peníze sice kazí charakter ale potřebuju si vydělat na kvalitní papíry a barvy:super Hned jak budu moct tak zde pokračuju, club je club:D

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem zase začal malovat, dělám jednu 206, takže se omlouvám všem kterým jsem nic minulej rok nenamaloval, teď to snad napravím, přednost mají staré auta :aut

Odesláno

Veterány mají přednost?To rád slyším:D:D:D Ale fakt paráda,já jsem zkoušel nakreslit přední světlo když jsem je předělával a po cca 5ti minutách začli po pokoji lítat tužky a papíry!

post-0-14109609577717_thumb.jpg

Odesláno

Jak velký to umíš udělat?? Někdy příští léto mám v plánu předělat garáž, bylo by pěkný mít vlastní autí na zdi.... Samo že by to nebylo zadara....

Odesláno
Původně zaslal: renm

:xvul ty origo světla se mi tam teda líbí víc...ještě ostraň mračení a bude to voňavka:super

:bojim:bojim:bojim ani náhodou;)
Odesláno
Původně zaslal: wooody

Jak velký to umíš udělat?? Někdy příští léto mám v plánu předělat garáž, bylo by pěkný mít vlastní autí na zdi.... Samo že by to nebylo zadara....

jelikož jsem na zeď prakticky něco podobnýho nikdy nemaloval tak si na to zatím netroufnu, napřed to radši zkusím ve své garáži a dílně:super:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...