Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam P406 2.1td a mam problem s elektrikou kdyz po jizde dojedu a vypnout motor vypnu klicek a vyndam klicek tak mi porad sviti kontrolka baterky,hraje radio a sviti ovladace oken atd...jakoby byl klicek v poloze č.1 nevite kde muze byt problem????????:myslim

[upravil dne 25.11.2008 Remus01]

Guest servisman
Odesláno

vypadá to na spínačku kontakty v ní že by byly spojené jedině pod spínačkou odpojit zdali to pomůže a byla by i jistota

Odesláno

Zdravim tak vcera mi nekdo chtel moje auto ukrast tak vylomil spinacku ale nak asi spatne tak ji celou vydnal a zahodli a pokusil se ho nastartovat primo pres ten spinac co je za spinackou ten plastovy se 6 draty a ten taky robil a zustli mi jen hole draty mam 2.1td a potrebu novy ten spinac se spinackou nevite bude to pasovat ku prikladu s 1.8Benzin nebo HDi???:myslim

Odesláno

no to jo a navic resim dalsi problem stim spojeny sehnal sem zanovni spinacku a ten konektor se stejneho modelu cele za 1000kč ale problem mi pretrvava proste porad mam jakoby zaseknou 1 polohu porad mi sviti baterka v pristrojovce a ovladani oken atd... neni tam nake rele??????? uz muzu s jistotou rict ze spinackou ani tim spinacem to nebylo :bojim

Odesláno

u felicie jsem měl obdobný problém,byl vypálený kontakt ve svorkovnici svazku,možná tedy zkus prohlédnout konektory,zda jej nemáš taky někde vypálenej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...