BUTCHER306TD Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Zdravím, tak mám takovej problém na moji 306 1,9TD... minulej majitel delal prej komplet novy brzdy vzádu a kdyz to rozeberu tak to i tak vypada, ale levej samostav nefunguje... dycky tak po 1000-1500km se asi vlivem otresu povoli to kolecko a prestava to ouplne brzdit, krok na pedalu je delsi a ucinek klesa... tak sem to poprve rozebral a na tom samostavu jsou takovy ty plisky jak to pootaci... tak se mi zdalo ze tam mam oba jak maji bejt, ale asi jsou spatne nejak tam dany... tak sem to kolo slozil a zkrz diru po sroubu sem to dosteloval a tech zminovanejch 1000km plus minis to jde... ale pak uz je to naprd... No vlastne jak si vzpominam, tak nejprve co sem to koupil tak nebrzdily obe, u toho pravyho sem ty plisky nejak asi pootocil, a ted to vypada ze bud se to kolecko tam nepovoluje samovolne, nebo ze ten samostav funguje jak ma... A konecne dotaz, jak tam maji ty plisky bejt??? hodilo by se nejaky detailni foto, bo je to docela naprd ze to nebrzdi a takle po tisici km to porat stelovat prez dirku v kole se mi fakt nechce... tak predem diky za rady a foto... Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 není to 306 ale moje bejvalka 406 Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 a melo by to bejt stejny??? me se totiz zda ze to tam mam ouplne jinaci... jako ze ten plech neni takle dlouhej a pridelanej k tomu samostavu... je to dlouho co sem to mel rozebrane, ale uz fakt nevim.... ale diky Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 tak tam jsou podle sboxu tyto jsou dva typy záleží co máš za brzdy podle VIN jen se dá zjistit co tam je jinak obr z 306 Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 jinak když jsem dělal brzdy u svého sedana tak kniha na 406 nebyla tak jsem je dělal podle knihy 306 a bylo to shodné,Bylo to před 4ma rokama Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 no na sbox sem uz koukal, ale mam tam jeste inačí typ... jsou tam proste takovy plisky nejak jen tak poveseny na tom stelovacim sroubu a vim ze sem je na tom jednom kole ktery ted uz asi funguje jakoby cely pootocil na ose sroubu... fakt nevim... jinak knizku Jak na to mam taky, ale tam nic presnyho co potrebuju neni podle sboxu bych rekl ze tam mam toto, ale jak je videt tak tam neni taky nic presne videt Citovat
Medion Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 tam co sem udělal ten kroužek,tak tam by měl bejt takovej plíšek opřenej o to ozubený kolečko.Zdá se mi podle fotky že ti tam chybí.a taky by to chtělo vyčistit a promáznout [upravil dne 25.11.08 Medion] Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Medion: no diky ale toto je foto od honzy406, je na tom vyfocena jeho 406tka... ja to tam mam jiny... Citovat
pavloucha Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: BUTCHER306TD Zdravím, tak mám takovej problém na moji 306 1,9TD... minulej majitel delal prej komplet novy brzdy vzádu a kdyz to rozeberu tak to i tak vypada, ale levej samostav nefunguje... dycky tak po 1000-1500km se asi vlivem otresu povoli to kolecko a prestava to ouplne brzdit, krok na pedalu je delsi a ucinek klesa... tak sem to poprve rozebral a na tom samostavu jsou takovy ty plisky jak to pootaci... tak se mi zdalo ze tam mam oba jak maji bejt, ale asi jsou spatne nejak tam dany... tak sem to kolo slozil a zkrz diru po sroubu sem to dosteloval a tech zminovanejch 1000km plus minis to jde... ale pak uz je to naprd... No vlastne jak si vzpominam, tak nejprve co sem to koupil tak nebrzdily obe, u toho pravyho sem ty plisky nejak asi pootocil, a ted to vypada ze bud se to kolecko tam nepovoluje samovolne, nebo ze ten samostav funguje jak ma... A konecne dotaz, jak tam maji ty plisky bejt??? hodilo by se nejaky detailni foto, bo je to docela naprd ze to nebrzdi a takle po tisici km to porat stelovat prez dirku v kole se mi fakt nechce... tak predem diky za rady a foto... mě to nefungovalo u 309 a teď ani u 406 a nejsem asi jedinej:myslim [upravil dne 25/11/08 pavloucha] Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 jak jsem psal nevíme co tam máš zda-li Bendix či Girling to se pak blbě radí Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 no ja fakt nevim co tam mam nechce se mi chodit ted ven, bo je tam kosa (jako kvuli VINku) ale sem si na 99% jistej ze tam mam to co je na tomto obrazku, ale na sboxu je tendle stejnej obrazek jak u BENDIX tak i u GIRLING.... Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 no a tam jsou u kazdyho toho obrazku dole i nejaky popisky a tusim ze to budou datumy vyroby... moje kára je 94 takze by fakt odpovidal ten obrazek jak sem sem daval predtim, tak jestli to mate nekdo vyfoceny, tak prosim Citovat
Guest servisman Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 jak jsem psal pokud neznám VIN či rok výroby nevím tak jsem obr editoval ať neklame,snad se někdo z 306 ozve pokud má i foceno. Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 tak tady je moje vin.... VF37BDHY230683746 Citovat
Medion Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: BUTCHER306TD Medion: no diky ale toto je foto od honzy406, je na tom vyfocena jeho 406tka... ja to tam mam jiny... Tak táta u 306tky kombi rv.98 má to samé jako je na tý fotce od honzy406 Citovat
Guest servisman Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: BUTCHER306TD tak tady je moje vin.... VF37BDHY230683746 tak tam je toto a připomíná mi to jako u jednoho auta co mám v rodině ale Peugeotek to není [upravil dne 26/11/08 honza406] Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 jj tendle obrazek jsem sem vkladal uz 2x ale z tohodle \"nakresu\" sem ale mnoho nepoznal a proto prosim o nejakou foto jako je mi jasny, ze asi nikdo z Vas to kvuli me nebudete rozebirat, jen kdybyste nasli nejakou foto z archivu Citovat
Medion Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 no já nevim,ale podle mě tak máš mít to samí co můj táta a to co je na tý fotce od Honzy Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 no ale podle sboxu a roku vyroby ta mam mit to jak tam mam... a jak koukam, tak vas to tam moc nema... a heledte, nesel by celej ten samostav vymenit za ten novejsi? a nemate ho nekdo doma navic? Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 kuju a odkud to je? jako kde se vzala tadle foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.