Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

vie mi niekto poradit ako sa da vybrat vypustny ventil na peugeote 406 .... prepusta mi :((((

Váš příspěvek v rubrice \"Servis\" porušuje pravidla (název tématu) a proto byl upraven! V případě opakovaného porušení pravidel, bude zablokován váš uživatelský účet.

Pravidla k nahlédnutí: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules

Jirkap - admin

[upravil dne 24.11.2008 Jirkap]

Odesláno

Já teda nevím, jak vypadá vypoušťák, ale to, co je shora na fotce jsem měl u 405 jako odvzdušňovák. Prosákával taky trochu, tak jsem ho vyndal (skutečně je třeba za něj trocha vzít) a pak koupil nové těsněníů. Myslím, že původně je tam nějaký parozměr, co se běžně neprodává, ale koupil jsem po pár haléřích asi tři přibližné rozměry a jeden tam napasoval. Sloužil bez problémů až do prodeje dědka.

Fňuk, už se mi zase po něm stýská...:(

Guest servisman
Odesláno

musel jsem drobet silou aby to šlo ven,ale šlo to jen jsem nezměřil průměr a do sklepa se mi nechce znovu chodit

Odesláno
Původně zaslal: rapacs

je to stejne ako na fotke...

Ak je to rovnaké ako na fotke tak sa dáva von pootočením do ľava. Ide to trochu stuha ale stačí zabrať. Mne keď prepúštaľ tak som ho pretrel silikonom na tesnenie motorov a bol pokoj.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: rapacs

je to stejne ako na fotke...

Ak je to rovnaké ako na fotke tak sa dáva von pootočením do ľava. Ide to trochu stuha ale stačí zabrať. Mne keď prepúštaľ tak som ho pretrel silikonom na tesnenie motorov a bol pokoj.

Já než vyměnil ten okroužek, tak jsem ho vyndal obalil teflonovou páskou na vodovod a fungovalo to taky náramně, ale tím sem se nechtěl chlubit...:D Akorát po každým použití se musel obalit znovu a dávat pozor, aby ta páska nespadla do chladiče. Výměna okroužku je jaksi elegantnější řešení a uživatelsky též potom příjemnější...:D

[upravil dne 24/11/08 kupák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...