Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Počítej ale že to nebude levný. Tohle mají asi dvě auta v ČR, dávalo se to jen na nejlepší modely.

Je to ze serie \"Peugeot Evolution\", tedy prahy, zadní kryty kapes, křídlo (to na tvé fotce) a přední spoiler s mlhovkama.

Někde to mám naskenované, ale pochybuji že to pod tím obj.číslem půjde objednat...

Odesláno
Původně zaslal: zoby

takže myslíš tu sadu co má Libor na TD?

no uvidíme. myslíš že bys mi to co máš naskenované mohl poslat?

Jo, ale Libor má na TD Int. jiný křídlo a nemá to pod SPZ.

Pošlu.

Odesláno

jo to vím, že nemá to křídlo a odrazku mezi světlama.

říkal, že tu sadu má jen on na autě a pak ví o někom, ale ten ji nemá na autě....

mail přišel, díky.

[upravil dne 11/12/08 zoby]

Odesláno
Původně zaslal: zoby

jo to vím, že nemá to křídlo a odrazku mezi světlama.

říkal, že tu sadu má jen on na autě a pak ví o někom, ale ten ji nemá na autě....

mail přišel, díky.

[upravil dne 11/12/08 zoby]

On má to křídlo s boky... Ale myslím, že si ode mne minule to křídlo Evolution bral. Blbý je, že je \"gumový\".

Zatím jsem tu sadu viděl jen u něho, teda viděl jsem to kdysi na jednom TD Intrclr, ale ten neměl přední spoiler s mlhovkama a křídlo, měl myslím klasiku slzu... To auto skončilo ale pak u Beneše... A Beneš měl jednu sadu na tom jeho bílým 4S2 včetně té odrazky.

Odesláno

jeden chlapík z Pardubic prodává celou 505 za 35 tis. stímhle tim co je na obr.

Odesláno

jeden chlapík z Pardubic prodává celou 505 za 35 tis. stímhle tim co je na tom obr.

Odesláno
Původně zaslal: novoták

jeden chlapík z Pardubic prodává celou 505 za 35 tis. stímhle tim co je na tom obr.

Motor? Rok? Kontakt?

Má velkou šanci to prodat, za tyhle prachy... :nevim

Odesláno

nemám foto je č buďejek,strejda ale on stim jezdil do prace a je to na rozpadnutí minule na stk to nechtělo projít protoe to má hodně děr v podlaze!!! opravde nedoporučuju!!

Odesláno

nemám foto je č buďejek,strejda ale on stim jezdil do prace a je to na rozpadnutí minule na stk to nechtělo projít protoe to má hodně děr v podlaze!!! opravde nedoporučuju!!

Tak nějak sežeň kontakt, co je v tom za motor a jak je na tom auto celkově. Možná se nějak domluvíme... Hlavně jakou to má výbavu.

Zoby se už třese na tu odrazku...

NE ŽE TO CELÝ SKONČÍ VE ŠROTU! :bacha

Díky předem za záchranu!

[upravil dne 19/12/2008 Marcel505]

Odesláno

A odkud teda je? Nebo kde to auto je? V Pardubicích nebo v Budějovicích?

Odesláno

Jo má najeto 520tis KM a bohužel je zamluveno ,ale interiér je bezvadný béžový!

Odesláno

Jo má najeto 520tis KM a bohužel je zamluveno ,ale interiér je bezvadný béžový!

To by mě zajímalo kdo si to asi tak zamluvil. A co je v tom za motor? Je to aspoň Turbo Inj?

Odesláno

Ten strejc je už pěkně starej,je snim těžká domluva nemá telefon.Já se snim domluvim leda tak že za nim zajedu,bohužel si auto koupil nejaký jeho kamarád a bude snim jezdit na ryby!Zbyla mu tam rezatá kapota chce za ní 1000,- tak sem mu řek,že asi nemá šanci jí prodat.

For Zoby:Toho rybáře kterej to koupil asi to odrazko moc nezajímá skusim ho poprosit jestli by mi ho za ,,flašku\" nebo pár šupů nenechal!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...