Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyhrievanie sedaciek - vodicova nefunguje

Recommended Posts

Odesláno

mno já nevím,stáhnul a přeložil jsem si pomocí google translatoru ten francouzký návod jak to opravit,tak uvidíme,zítra se na to kouknem s kámošem a proměříme jestli tam jde nějaká šťáva nebo ne,pak dám vědět,pokud má někdo zájem o ten překlad tak není problém,napište mi na u2u meil a pošlu,ale připrav te se na to,že musíte trošku improvizovat protože nějaká slova to přeloží jinak,ale je to čitelné a pochopitelné. Jinak já jsem sehnal sedačky s vyhříváním i s ovládáním a taky nejde,v Peu mi řekli že tam jsou potřeba nějaké relátka,Ferry mi zase psal že tam je jedno a to už tam je,ale přijde mi divné,ač nejsem autoelektrikář že by na dvě sedačky bylo jedno nějaké centrální relé?? No pokud jste někdo na něco přišel tak dejte vědět,a díky

Odesláno

takže zatím jsem nic nezjistil,ještě nebyl čas to proměřit,ale napadlo mě projet si návod na 406 co jsem si postahoval z netu,a na obr.č. 1 se píše že vyhřívání sedaček má na starosti pojistka v motoru č. 4 a měla by to být 30tka......

[upravil dne 24/1/09 Burisek]

post-0-1410960430442_thumb.jpg

Odesláno

a tady je moje pojistková skříňka v autě.....

takže pojistka třicítka nikde,mám tam je dvacítku,tak nevím jestli jí mám zaměnit za tu větší a silnější......

tak poradí někdo vyměnit či ne,a nebo jaké máte pojistky vy,v autech ?? A popřípadně by se šikli i fotky pokud to má někdo origo a nedodělával to,jako my....

post-0-14109604304789_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

jj o tom samozřejmně vím,ale já ty sedačky nemám origo,koupil jsem je dodatečně,a tudíš nevím jaká tam patří ta pojistka.Borec od kterého jsem je koupil mi říkal že fungují,a proto je možné,že mi tam ještě něco chybý,třeba ta silnější pojistka,ale díky za snahu.....

Odesláno

Pojistku silnější není třeba, protože kdyby byla slabá, tak se hned po zapnutí přepálí (od slova pojistit), v tom případě nejde šťáva do sedačky. Asi jsou ucpané dráty. :D

Jinak měř na přívodu do sedačky a postupuj dále, měř i tepelnou pojistku, asi bude nejrozumnější svléct sedadlo, si myslím.

Ta pojistka je opravdu dobrá?

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Pojistku silnější není třeba, protože kdyby byla slabá, tak se hned po zapnutí přepálí (od slova pojistit), v tom případě nejde šťáva do sedačky. Asi jsou ucpané dráty. :D

Jinak měř na přívodu do sedačky a postupuj dále, měř i tepelnou pojistku, asi bude nejrozumnější svléct sedadlo, si myslím.

Ta pojistka je opravdu dobrá?

už jo,dal jsem tam pro zkoužku tu 30tku,tím nic nezkazím,:myslim jj zejtra to proměříme a uvidíme,btw.jak proštouchnout ucpaný dráty ?? :myslim:D

Odesláno

no tak jsme to dneska proměřili,a zjistili následující...... do sedačky řidiče jde proud ale ta nehřeje,tzn,je zřejmně přelámaná ta topná spirála v sedáku nebo nevím,ale Kukikuk kterému jsem následně volal,mi posléze napsal že sedačky u bývalého majitele fungovali,ale mě nejdou,tak co teď ?? A u sedačky spolujezdce zase nejde vypínač,ale má nějaký odpor což by mělo z části zaručit že bude snad fungovat.... ( u sedačky řidiče odpor žádný nebyl,doufám že jsem to napsal dobře,eleltrice rozumím dost málo ),takže dneska mi kamarád doveze jiný tunel s jinýma spínačema,tak to zkusím zaměnit třeba ta sedačka spolujezdce půjde......

Pokud by někoho něco napadlo,tak dejte vědět.....

[upravil dne 28/1/09 Burisek]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

He,muzeme zalozit novy klub- Nevyhrivamisedackaridice.com, ta moje take nehreje... :(

Navic elektrice rozumim tak do te miry,ze bych mozna vymenil pojistku,tim koncim.

Mel jsem pri fyzice davat vice pozor,ale zato vim,jak vypalit pojistky v cele ucebne hned na nekolik zpusobu :D:D:D

Prisel jste uz nekdo na nejake rozumne reseni?

Odesláno
Původně zaslal: Jayman

He,muzeme zalozit novy klub- Nevyhrivamisedackaridice.com, ta moje take nehreje... :(

Navic elektrice rozumim tak do te miry,ze bych mozna vymenil pojistku,tim koncim.

Mel jsem pri fyzice davat vice pozor,ale zato vim,jak vypalit pojistky v cele ucebne hned na nekolik zpusobu :D:D:D

Prisel jste uz nekdo na nejake rozumne reseni?

jj zkusím toto : pročti si příspěvky od Přemka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...