Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

lita kola 306- zapsani orogo kol do tp

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

309GT: asi si me zcela nepochopil, nikde tady nepisu aby si dal na 5,5\" rafek gumu 205, ptal se jestli to nebude drit s timto rafkem a ja jsem uvedl priklad co tam mam nasazeny ja a ze to nikde nedre.. Kdyz da jiny profil jak 65 na 14ku a nebude to mit v TP tak mu je typovej list na draka a podle toho co jsem cetl si myslim ze to legalni prave chce ;)

Jo tak,tak to jsem si to špatně vyložil.Máš pravdu:ticho
Odesláno

dneska me byly nabidnuty origo kola na 306 ale jestli se nepletu tak to jsou 14ky a co kdys mam v papirech jen 13ky da se nekde sehnat neco aby tam sly napsat origo kola?

mam to f francie a do ceskyho technicaku napsali jen 13

[upravil dne 29.11.2008 kopr]

Odesláno

ja sa chcem opytat preco stoja pneu 195/55 R15 cca 2800 a viac a 195/50 R15 rovnaka znacka su o tisicku lacnejsie...

chcem na peugeotka nove kola a rozmyslam ze sa koli tym 5% vykaslen na cely technicak teda dufam ze koli takemu to malemu zasahu problem robit nebudu....

Odesláno

kopr: muzes si dojit do nejblisiho autorizovanyho servisu Peugeot, oni s tebou sepisou zadost o zapsani kol (doporucuju si vzit velkej technicak) a pak to odeslou do Prahy do Peugeot CR.. moc sanci tomu ale nedavam, zadal jsem o alternativy pro oboje moje auta a bez uspechu a ani v mem okoli to nebylo jiny.. za zkousku nic nedas ale jakmile by ti to dobre dopadlo uctuje si ten servis nejake penize (me rikali litr ale ne vsude je to stejny, bohuzel)

klm16: je celkem jedno jestli mas kola o 5% jinci nebo o 50%, proste je to nepovoleny a kdyz budou chtit tak te na tom sundaj..;)

Odesláno

klm16: jinak dezent typovej list je myslim ke stazeni na ofiko strankach vyrobce a pro tebe klm16 tam maj myslim dokonce psano 195/50 R15 pokud si dobre pamatuju.. :)

Odesláno

pokud muzu radit tak zkus sehnat vyrobce ktery ti da k tem 14kam typovy list( dezent, ronal a jine), pri pripadne nehode by mohl taky nastat urcity problem.. Peugeot ti to prakticky urcite nepovoli..

Když jsem měl ještě 1,4 tak mi v Peugeotu v Brodě napsali dopis na zastoupení značky a ty mi povolili dokonce 15´,takže jsem měl v techničáku na 1,4 všechny rozměry

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Když jsem měl ještě 1,4 tak mi v Peugeotu v Brodě napsali dopis na zastoupení značky a ty mi povolili dokonce 15´,takže jsem měl v techničáku na 1,4 všechny rozměry

vim ale si temer jedinej.. ted mam cca 6est prikladu kdy to nepovolili a to ani na 306ku v HDicku (15ky).. zalezi jak se kdo vyspi..:)

Odesláno

Původně zaslal: marty777

vim ale si temer jedinej.. ted mam cca 6est prikladu kdy to nepovolili a to ani na 306ku v HDicku (15ky).. zalezi jak se kdo vyspi..:)

Na PeugeotČR je prý nějakej ču... kterej nic nedovolí:( Taky jsem žádal o atestaci 16\" nebo 17\" a nic.

[upravil dne 30.11.2008 čakom]

Odesláno

Osobne bych na tvojom mieste, a s tvojimi financiami ako student, do elektronov rozmeru 13 a 14 urcite nesiel.

Povedz me si otvorene, 13 ky vyzeraju smiesne, a 14 ky sou take o nicem. Skus si pozret jak vypada 306 ka s 14 kama. Neni to ani spatny, ale ani pekny. A za takovy vysledek, ze ani spatny, ani pekny, take obycajne dat radove 7-8 000 KC a k tomu pneu :bojim

S tema 13 kama ci 14 kama se ti nikdo za autem neobzre, nezbalis na to zadnou babu a ani ti nikdo len tak nezekne, ze krasny kola. Ci budes mat 14 ku ALU alebo plechac, lepsie sa ty jazdit nebude. Len vyhodene peniaze.

Pokial ides do elektronov, isiel by som jedine u 306 ky do 15 tiek a vyssie.

Kdyz nemas moc penez, pozri se po pouzitych elektronech, je to normalni vec. 306 ke podle mne aj tak najviac slusia original Cyclony 15 ky, nebo neco takovaho jak ma BEDA na 306 ke ... Ale to uz 15ky neboudou ...

Odesláno

PCR vetsinou neresi pokud to neni nejak extremni, co se ale STKcka tyce tak doporucu rozmer z TP.. :)

U mé Feldy mi prošly Neony i laděný neorigo výfuk, ale jak vyděl z jedné strany sjeté pneu, v důsledku dřívější poruchy, zahodil klíč a řekl, tak s tím jdi už ale do pr**le!!! :D

Ale na STK bych opravdu doporučil raději ty co jsou v TéPé...

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

PCR vetsinou neresi pokud to neni nejak extremni, co se ale STKcka tyce tak doporucu rozmer z TP.. :)

U mé Feldy mi prošly Neony i laděný neorigo výfuk, ale jak vyděl z jedné strany sjeté pneu, v důsledku dřívější poruchy, zahodil klíč a řekl, tak s tím jdi už ale do pr**le!!! :D

Ale na STK bych opravdu doporučil raději ty co jsou v TéPé...

zaleží na koho se narazí;)

Odesláno

no me by moch kamos sehnat origo lita kola z 306ky (a dost levne ma to nekde z nakyho vrakace co berou lehce tukly auta z francie a pak je opravujou a daj se tam vybrat prej i pekny a neposkozeny kousky) a ty mi teda peugeot nepovoli jo???? no tak to nevim ale kdys tam patrej z fabriky proc bych je tam nemoch dat nechapu :myslim

potrebuju neco sehnat protoze plechace jsem ted dal na zimaky a nechce se mi to furt prehazovat :myslim

[upravil dne 30.11.2008 kopr]

[upravil dne 30.11.2008 kopr]

Odesláno

kopr: nehledej v tom logiku, zadna neni.. pokud neveris tak si dojdi do nejblizsiho autorizaka a podej si tu zadost, sam uvidis co ti prijde.. kdyz povolej tak jedine dobre.. :)

• O 2 týdny později...
Guest sobolman306
Odesláno

a kolik ma mit teda 306tka et?? kupříkladu na 15ky kola, aby se nemusely davat žadne podložky??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...