wircom Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 zdravim. neviete mi poradit s mojim problemom. auto nechce nastartovat pritom nevykazuje ziadnu chybu. pri startovani sa chova nasledovne zapnem klucik, zahuci cerpadlo ktore tlaci naftu /to som kontroloval takze privod paliva by mal byt ok/ a ked idem startovat len toci , asi na druhy treti raz ked znova skusam startovat len jeden,dvakrat odpaly no nerostoci motor. neviete v com by to mohlo byt. auto prestalo startovat po mensom stretnuti sa zo srnou. menil som aj palivovy filter a novy akumulator..... Citovat
bubakkaja Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: genzer ze by narazova pojistka? Ale to by asi neslo cerpadlo ne. Citovat
wircom Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 a kde sa nachadza narazova poistka??? nejak ju nemozem najst? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 takto to vypadá na 406--ten červený klobouček Citovat
wircom Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 vim ako vyzera no ja ju v motorovej casti v mojej 206ke nejak nevidim.... Citovat
TiborTeam Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Je skoro na stejném místě, možná více do středu. Pokud tady někdo nehodí foto, tak to zítra vyfotím. Citovat
foxo Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 no ja na mojej 406 nic takeho nemam. Je to mozne, ze by tam nebyla?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.