Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Roky

Na Mi 16 jsou mlhovky mnohm menší,porovnával jsem je.

Aha, už to vidim, přejel jsem to jen letmo:mad:

Pro Mi/T16 je výrobce mlhovek a přídavných dálek SIEM/CARELLO...

Odesláno

Nemají mlhovky z Mi a T16 plastový rámeček kolem skel.

Jestli myslíš ten zapouštěcí kšilt, tak ten je na 405kách s normálním nárazníkem. Mi/T16 má tyhle mlhovky...

[upravil dne 23/11/2008 Dundee]

post-0-14109603326602_thumb.jpg

Odesláno

Tak to je klika,že se jenom uvolnil.Já ho utrh na parkovišti před Globusem ,najel na obrubák,ale už jsem nesjel ani po odlehčení auta.:bojim

Prasklej v ohybu a utrženej boční plechovej držák. Oprava za 600,- v servisu a po roce to zase začalo praskat:grr Asi se přeptám na reklamaci:D

Odesláno

Objednával si už někdo nějaké zboží od téhle firmy?:myslim Celkem mě tam zajímá jeden nárazníček na kupéčko:Dasi zatím nejhezčí co sem kdy viděl a přesně ten co by se mi na utě líbil:super

post-0-14109603382618_thumb.gif

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Objednával si už někdo nějaké zboží od téhle firmy?:myslim Celkem mě tam zajímá jeden nárazníček na kupéčko:Dasi zatím nejhezčí co sem kdy viděl a přesně ten co by se mi na utě líbil:super

Ono je spíš otázkou zda li to britové pošlou do čr? Pak v tom nebude vůbec žádný problém.Jo jedině prachy:D

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Ono je spíš otázkou zda li to britové pošlou do čr?

Sice sem to neřekl ale Právě tohle mě zajímalo:D jo a ještě o kolik by se navýšila cenovka...:myslim

no to já nevím. ale můžu napsat prodejci a k tomu bych potřeboval konkrétní zboží abych věděl co mu napsat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...