rudinka8 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Ahoj Oldo, děkuji za přivítání a asi jsem tě pochopila stejně jako permonice...ale je super, že je to vysvětlené Citovat
permonik7 Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 :xvulrudinka8: Toš vítej mezi námi;) A ať se ti tu líbí PS: Stopaře neberu:P Citovat
Demo Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 hej kam to zmizelo !!!! ja to nedocetl Citovat
permonik7 Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Demo: A copak by tě zajímalo? Citovat
permonik7 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Dneska jsem si v tomto pneuservisu byla vyzvednout letní kola. A co čert nechtěl, nemohli je najít. Po půl hodině hledání jsem se s nima napůl rozloučila, když po třičtvrtě hodině čekání je konečně našli. Navíc jsem viděla, jak tak ty gumy a kola skladují To si radši koupím nějakej držák a uskladním si je v garáži. Sem už fakt ne:bojim Citovat
subin Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Podhuštění je trestuhodné,ale co se týče rozvážení,mám zkušenost,že na jedné mašině stačí vyvážené kolo posunout o 90° a je vyvážení rozhozené:/ toť k přesnosti vyvážení,ale teď k tvé zkušenosti,všude dělají jen lidé,a to,že jsi nespokojená a nebudeš si stěžovat,způsobí jen to,že podobnou zkušenost poznají i jiní.Osobně bych si stěžoval přímo majiteli firmy,to bude nejspíš soukromník který má smlouvu s Barumkou.On by měl odpovídat za práci svých zaměstnanců.Samo je možnost si stěžovat jinde,ale asi bys tím ztratila jen čas:( Citovat
permonik7 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 A pak už je jen otázka, jestli moje stížnost povede k nějaké nápravě. Každopádně mně tady předvedli už tolik, že dnešní návštěvou jsem s tímto servisem ukončila spolupráci. Nicméně mám v úmyslu dát dohromady písemnou stížnost. Uvidíme, jak se k tomu vyjádří Citovat
subin Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 A pak už je jen otázka, jestli moje stížnost povede k nějaké nápravě. Každopádně mně tady předvedli už tolik, že dnešní návštěvou jsem s tímto servisem ukončila spolupráci. Nicméně mám v úmyslu dát dohromady písemnou stížnost. Uvidíme, jak se k tomu vyjádří Měli by si zjednat nápravu jeden nespokojený zákazník od firmy pro ně může znamenat pohromu v podobě odchodu,celé firmy,je to trochu složitější,ale dělám v téhle branži už nějakou dobu a vím,co je to tlak na zaměstnance v době přezouvání,ale udělat takovou chybu si člověk prostě nemůže dovolit a od toho je vedení,aby hříšníky potrestalo Citovat
permonik7 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 To máš určitě pravdu. Myslím, že právě hřeší na to, že k nim jezdí spousta firemních aut, které nemají jinou možnost, protože mají Barumku nasmlouvanou. A taky máš pravdu, že tohle si prostě nemůžou dovolit. Mně na těch kolech napáchali tolik chyb, že to je až na zamyšlenou, jestli to nedělal někdo někomu na truc. Každopádně stížnost bude..písemná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.