tato stano Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Mam peugeot 206 1.4 r.2002. Nefunguje mi ventilator. Poistka je v poriadku, ale nemozem najst termospinac. Na chladici nie je. neviete mi poradit,kde by som ho nasiel. Dakujem. Citovat
Escaper Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 je za termostatem u hadice co vede k chladici na bloku motoru viz obr. soucast 5. spina to ridici jedotka relatkem. Mas v poradku to relatko? melo by byt morotovem prostoru jak jsou pojistky ale ktere to je ti nepovim. Citovat
tato stano Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 Ten šrob/ obrázok - súčiastka 2/ je nad termostatom, ale súčiastka č.5 je až hore v tom volnom závite čo nie je označený. Ja som si myslel, že táto súčiastka č.5 sníma len teplotu na prístrojovej doske. Moj problem je v tom, že na volnobeh sa mi pomaly zohreje na 95 stupnov a potom prudko vystupi až do červeného pola. Po minite rýchlo klesne na 95 stupnov. Ale ventilátor sa vůbec nezapne. Citovat
pastorek Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Tie súčiastky č.2 a č.5 môžu byť i opačne. č.2 je záslepka a č. 5 je čidlo teploty ktoré môže byť modré 3 kontaktové alebo zelené 2 kontaktové. Ak máš modré mohla by byť chyba v ňom. Ak máš zelené tak by bolo treba zistiť či pri prehriatí ide signál na relé ventilátora. Citovat
Escaper Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 zjisti jestli funguje rele ventilatoru, pokud jede rele tak zjisti jestli funguje vetrak a jestli funguje i ten tak zjisti jestli jde do rele signal Citovat
tato stano Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 vetrak funguje,ale nemozem najst to rele.nevie niekto kde sa nachadza? Citovat
pastorek Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Tento motor by mal mať spínač ventilátora na chladiči. Pozícia 4 z vnútornej hornej strany chladiča. [upravil dne 23/11/08 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Relé ventilárora by malo byť na plaste usmernenia vzduchu ventilátora. Prístupné je po demontáži prednej masky. Sú to tie malé kocky vľavo od diery na koncoch káblov. [upravil dne 23/11/08 pastorek] Citovat
tato stano Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 Rele tam nieje ide tam len 2 káble do motora ventilátora. Citovat
lipnicak Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 podle VINu na serviceboxu dohledej kabelaz pro tvoje auto. Ja mel v haji vetrak, byl zadrenej a odneslo to jeste rele. Nekde tam bejt musi, bejva to schovany pod deklikem vedle otvoru pro vetrak viz obrazek o kousek vejs jak sou ty 4 kosticky. Dobry je taky otestovat, jestli vetrak reaguje na napeti, muze bejt i pridrenej, pripadne jeste kouknout na pojistky, pripadny poskozeni kabelu.. Citovat
tato stano Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Do rele musia ist predsa niake kabliky a ja tam v predu mam len dva ktore idu do motorka ventilatora Citovat
Escaper Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Ja mam 1.4 98 a termospinac na chladici nemam, mam tam jen zaslepku, nejjednoduzsi je najit na serviceboxu podle VINka presne dily na tvoje auto. Jestli v tom neumis tak mi napis SZ nebo ICQ s vinkem Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: tato stano Do rele musia ist predsa niake kabliky a ja tam v predu mam len dva ktore idu do motorka ventilatora Nemáš náhodou klímu? Citovat
Escaper Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: tato stano Nie klimu nemam. kdyz nemas klimu tak tam nemas rele jako ja, ale mas ten termospinac jak se tu psalo, pres U2U jsem ti psal navod na otestovani toho spinace Citovat
tato stano Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Konecne som nasiel to rele je v motorovom priestore pod poistkami taka mala zelena kocka. Je na nej nápis G - CARTIER 12 V - 35A. Vie mi niekto poradit či je to rele od ventilátora a ako by sa dalo odskúšat či je chybné. Lebo vyzerá ako nové ked som ho otvoril. Citovat
pastorek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Je to ovládané mínus pólom. Keď odpojíš konektor z čidla tak na kontakty v kabeláži pripoj káblikom - pól. Maj zapnutý kľúčik. Pri jednom kábliku ti skočí teplomer na maximum a pri druhom by malo zopnúť to relé. Ak nezopne tak je problém medzi čidlom a relé. Ak zopne a vetrák sa nerozbehne tak je problém v relé, kabeláži k vetráku alebo samotnom vetráku. Na tomto obrázku je relé s nakreslenou schémou a číslami kontaktov na priame prekontrolovanie relátka. [upravil dne 27/11/08 pastorek] Citovat
tato stano Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Ja mám na čidle 3 kolíky, ktoré sú označené 1, 2, 3. Nevieš poradit, ktorý je mínusový? Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Začína tu byť príliš veľa nezrovnalostí. Nenašiel som žiadne prevedenie tohoto motora s trojkontaktovým čidlom. Zodpovedalo by to bitronu - riadiacej jednotke ventilátora ale tá býva pri klíme. Najrozumnejšie bude ak napíšeš VIN kód a pozriem na service boxe presne čo tam máš. Takto iba hádame. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.