janci77 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Zdarec, chcem Vás poprosiť o radu ako mám odobrať pravý predný stierač. Ten ľavý 650mm sa dá v pohode odobrať podľa návodu z knihy Jak na to..., má tam taký výstupok, ktorý stlačím a stierač v pohode odoberiem. Problém je, že ten pravý 400mm žiadny taký výstupok nemá a neviem ako ho mám odobrať.... Citovat
janci77 Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 zkusit vysunout Treba pri tom aj niečo stlačiť, lebo nejak mi to nechce ísť a nechcem pri tom niečo pototo... Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 vím že u mého to šlo taky dost ztěžka ,ale poklepem jsem jej vysunul Citovat
NO3IA Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 musíš to zmáčknou a pořádně zatlačit,někdy jde dost těžko Citovat
janci77 Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: NO3IA musíš to zmáčknou a pořádně zatlačit,někdy jde dost těžko - ale kde to mám stlačiť ? - ako som písal vyššie, tak ten ľavý stierač tam má takú srandu, čo stlačím a stierač odoberiem... ale tento praví tam nič také nemá, viď obr. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 co tak zkusit tím plastem pootočit ve směru jako stěrač a pak by měl jíti ven Citovat
janci77 Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 už ma to ale se*e, skúšal som aj tak, aj tak a nejde asi to celé nejako klieštikmi rozlámem a bude... Citovat
janci77 Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 chcem sa ešte spýtať, či sa mi oplatí kúpiť obidva predné stierače z Pežota za 1016 Sk, už som im aj písal, že aká je to značka... Citovat
NO3IA Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: NO3IA musíš to zmáčknou a pořádně zatlačit,někdy jde dost těžko - ale kde to mám stlačiť ? - ako som písal vyššie, tak ten ľavý stierač tam má takú srandu, čo stlačím a stierač odoberiem... ale tento praví tam nič také nemá, viď obr. tak ho možná někdo asik přilepil,když ho chceš vyměnit,tak ho sundej kombinačkama. Citovat
ujomarian Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: janci77 chcem sa ešte spýtať, či sa mi oplatí kúpiť obidva predné stierače z Pežota za 1016 Sk, už som im aj písal, že aká je to značka... . :o v obycajnej \"mototechne\" alebo ako sa teraz tie predajne volaju kupis obidva predne do 300 SK, jedine ak by to boli ploche stierace, tie stoja tak cca 900 SK v origo pezote uz nenakupujem, minule ma nasrali tym ze za 4 plastove uchytky na plastovy kryt motora chceli 170 SK Citovat
Welis Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: janci77 Zdarec, chcem Vás poprosiť o radu ako mám odobrať pravý predný stierač. Ten ľavý 650mm sa dá v pohode odobrať podľa návodu z knihy Jak na to..., má tam taký výstupok, ktorý stlačím a stierač v pohode odoberiem. Problém je, že ten pravý 400mm žiadny taký výstupok nemá a neviem ako ho mám odobrať.... tak jak je ta červená šipka tak to přitlačíš k ramínku a jak je seda sipka tak zacneš sterac tlacit tim smerem proti raminku na kterem je modra sipka... Dělal sem to minulé týden když mi je něaky vandal z ohýbal [upravil dne 25.11.2008 Welis] [upravil dne 25.11.2008 Welis] Citovat
Welis Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: janci77 chcem sa ešte spýtať, či sa mi oplatí kúpiť obidva predné stierače z Pežota za 1016 Sk, už som im aj písal, že aká je to značka... nevim jak ty ja kupoval origo VALEO (montují se na nové pežoty ) a cena 270 CZK, Citovat
janci77 Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: janci77 Zdarec, chcem Vás poprosiť o radu ako mám odobrať pravý predný stierač. Ten ľavý 650mm sa dá v pohode odobrať podľa návodu z knihy Jak na to..., má tam taký výstupok, ktorý stlačím a stierač v pohode odoberiem. Problém je, že ten pravý 400mm žiadny taký výstupok nemá a neviem ako ho mám odobrať.... tak jak je ta červená šipka tak to přitlačíš k ramínku a jak je seda sipka tak zacneš sterac tlacit tim smerem proti raminku na kterem je modra sipka... Dělal sem to minulé týden když mi je něaky vandal z ohýbal [upravil dne 25.11.2008 Welis] [upravil dne 25.11.2008 Welis] Pekne si to nakreslil, na začiatku som to tak aj skúšal, len problém je, že v smere tej červenej šípky sa to nedá stlačiť, lebo to nieje umelá hmota toho stierača, ale je to to kovové rameno čo drží celý stierač, ktoré zostane po odobratí stierača. Neviem či ten umelý výstupok niekto ulomil alebo čo... ? Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 ulomí se stářím taky nevydrží,jedině vzíti malý šroubováček či úzký nožík a strčit jej tam aby se malinko nazvedlo a pak vysunout [upravil dne 25/11/08 honza406] Citovat
janci77 Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 ulomí se stářím taky nevydrží,jedině vzíti malý šroubováček či úzký nožík a strčit jej tam aby se malinko nazvedlo a pak vysunout [upravil dne 25/11/08 honza406] Dobre vyskúšam.... dík Citovat
janci77 Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Ináč všetkým Vám ďakujem za vaše rady a snahu pomôcť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.