Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,

chcem Vás poprosiť o radu ako mám odobrať pravý predný stierač. Ten ľavý 650mm sa dá v pohode odobrať podľa návodu z knihy Jak na to..., má tam taký výstupok, ktorý stlačím a stierač v pohode odoberiem. Problém je, že ten pravý 400mm žiadny taký výstupok nemá :( a neviem ako ho mám odobrať....:myslim

post-0-14109603304876_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

vím že u mého to šlo taky dost ztěžka ,ale poklepem jsem jej vysunul

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

musíš to zmáčknou a pořádně zatlačit,někdy jde dost těžko

- ale kde to mám stlačiť ?

- ako som písal vyššie, tak ten ľavý stierač tam má takú srandu, čo stlačím a stierač odoberiem... ale tento praví tam nič také nemá, viď obr. :myslim

Guest servisman
Odesláno

co tak zkusit tím plastem pootočit ve směru jako stěrač a pak by měl jíti ven :myslim

Odesláno
Původně zaslal: janci77

Původně zaslal: NO3IA

musíš to zmáčknou a pořádně zatlačit,někdy jde dost těžko

- ale kde to mám stlačiť ?

- ako som písal vyššie, tak ten ľavý stierač tam má takú srandu, čo stlačím a stierač odoberiem... ale tento praví tam nič také nemá, viď obr. :myslim

tak ho možná někdo asik přilepil,když ho chceš vyměnit,tak ho sundej kombinačkama.

Odesláno

:xvul chcem sa ešte spýtať, či sa mi oplatí kúpiť obidva predné stierače z Pežota za 1016 Sk, už som im aj písal, že aká je to značka...

.:o :o :o v obycajnej \"mototechne\" alebo ako sa teraz tie predajne volaju kupis obidva predne do 300 SK, jedine ak by to boli ploche stierace, tie stoja tak cca 900 SK

v origo pezote uz nenakupujem, minule ma nasrali tym ze za 4 plastove uchytky na plastovy kryt motora chceli 170 SK :grr

Odesláno

Zdarec,

chcem Vás poprosiť o radu ako mám odobrať pravý predný stierač. Ten ľavý 650mm sa dá v pohode odobrať podľa návodu z knihy Jak na to..., má tam taký výstupok, ktorý stlačím a stierač v pohode odoberiem. Problém je, že ten pravý 400mm žiadny taký výstupok nemá :( a neviem ako ho mám odobrať....:myslim

tak jak je ta červená šipka tak to přitlačíš k ramínku a jak je seda sipka tak zacneš sterac tlacit tim smerem proti raminku na kterem je modra sipka... ;)

Dělal sem to minulé týden když mi je něaky vandal z ohýbal ;)

[upravil dne 25.11.2008 Welis]

post-0-14109603383424_thumb.jpg

Odesláno

:xvul chcem sa ešte spýtať, či sa mi oplatí kúpiť obidva predné stierače z Pežota za 1016 Sk, už som im aj písal, že aká je to značka...

nevim jak ty ja kupoval origo VALEO (montují se na nové pežoty ) a cena 270 CZK,

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Zdarec,

tak jak je ta červená šipka tak to přitlačíš k ramínku a jak je seda sipka tak zacneš sterac tlacit tim smerem proti raminku na kterem je modra sipka... ;)

Dělal sem to minulé týden když mi je něaky vandal z ohýbal ;)

Pekne si to nakreslil, na začiatku som to tak aj skúšal, len problém je, že v smere tej červenej šípky sa to nedá stlačiť, lebo to nieje umelá hmota toho stierača, ale je to to kovové rameno čo drží celý stierač, ktoré zostane po odobratí stierača. Neviem či ten umelý výstupok niekto ulomil alebo čo... ?

Guest servisman
Odesláno

ulomí se stářím taky nevydrží,jedině vzíti malý šroubováček či úzký nožík a strčit jej tam aby se malinko nazvedlo a pak vysunout

[upravil dne 25/11/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

ulomí se stářím taky nevydrží,jedině vzíti malý šroubováček či úzký nožík a strčit jej tam aby se malinko nazvedlo a pak vysunout

[upravil dne 25/11/08 honza406]

Dobre vyskúšam.... dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...