Přema Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Tak jsem byl včera v peugeotu jen tak se mrknout na facelift 407 a hned mi padly do oka na SW jiné zadní lampy.... Kukám kukám a vypadaly jako by byly osazeny Led diodama,tak už jsem se těšil že jsi pod stromeček nadělím Led lampy.....hned mi byla podezdřelá cena že je \"jen\"o 500,- Kč dražší než bez faceliftu tak jsem požádal prodejce at mi je na tom autě předvede,byl ochotný v pohodě...ale co mě překvapilo že pod \"LED\" zadním krytem se nacházely po rozvícení zase opět normál žárovky...takže jsem měl hned po radosti a žádné LED nebudou. No když už dělali jakoby facelift už mohli frantíci pustit žilou a jít s dobou a udělat LED lampy ale oni ne,takže mě dost zklamaly......:(:(,no mi co máme SW jsi musíme asi počkat,na sedan existují...... Citovat
janou Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Ja som chcel nahodiť diody na osvetlenie značky , svietilo to dostatočne. No po odpojení klúča diody blikali, prestali až po zaťažení žiarovkou. Citovat
Přema Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: janou Ja som chcel nahodiť diody na osvetlenie značky , svietilo to dostatočne. No po odpojení klúča diody blikali, prestali až po zaťažení žiarovkou. Já diody v SPZ mám a taky mi blikají ale mě to neva po pár minutách blikání to přestane,mám už to tak 3 měsíce a v poho ničemu to nevadí...... Citovat
janou Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Nechcel som skúšat nechať to blikať .No ale keď len pár minút tak sa k tomu tiež pridám .Rozobratie krytu stojí osem kusov uchycovacích štuplov ,nikdy ich nedám dole bez poškodenia. Citovat
Přema Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Jo fakt to přestane blikat......jsi to vyzkoušej......jo jo rozebrání je nejlépe zevnitř ale už se to někomu podařilo i zvenku....2 zahlé háčky na obou krajím světla zatlačit a že prý to šlo,já od té doby co mám LED do toho nešel..... Citovat
MatrixChose Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Taky občas koukám, že nějaký věci má Peu dost zastaralý. A přitom třeba v případě těch světel nejde vůbec o nic složitýho. Jinak ty diody blikaj (v obrysovkách svítěj slaběji) při zhasnutých světlech z důvodu testování jestli není prasklá \"žárovka\". Aspoň v obrysu pak palubák hlásí, že prasklá je. A několik minut po zamknutí, když auto \"usne\" tak se všechno vypne a diody zhasnou. Citovat
janou Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Akorát som vymenil Led za žiarovky na špz .Aby to neblikalo dal som paralelne k jednej odpor 820 ohm.Už nebliká. Citovat
jozo11112 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 dajte tu dake foto ako to vypada a aj daky postup zapojenia dikkk Citovat
Stoca Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Chtel bych se zeptat jestli uz nekdo nenalezl na internetu zadni svetla s led diodama na SW. Dík Citovat
Přema Odesláno 12. duben 2009 Autor Odesláno 12. duben 2009 Na sedan existuje origo ale na SW asi ani origo ani ´tuning...... Citovat
nanux Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Páni, jsem ani nevěděl že na sedana něco takového existuje Nemá to někdo z Vás na autě? Citovat
pp205 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: nanux Páni, jsem ani nevěděl že na sedana něco takového existuje Nemá to někdo z Vás na autě? na sedana jsou mam je uz dlouho Citovat
nanux Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 A mohl by jsi mi hodit nějakou fotečku, jak to vypadá? Citovat
Stoca Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Sakra, doufám že se do led světel na SW někdo pustí Citovat
Přema Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Imitaci mám ale .....však na Mělníku uvidíš.... [upravil dne 26-4-09 Přema] Citovat
Lukas.407 Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Na SW stale led svetla nejsou? Tak to uz asi nebudou... To je skoda, protoze jak je 407 pekne auto tak ty zadni svetla to kazi (pusobi zastaralym dojmem), ty po FL jsou lepsi ale stale nic moc... Citovat
007Blackfranky Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 tiez by som nieco bral.... inak v SPZ mam normalne vysokosvietive diody... s rozptylovou cockou a ta vobec neblika ani nesvieti pri vyp. motore....... ale zrejme su z odporom... Citovat
chuck11 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 mi to taky nebliká,já mám ale pro jistotu v konektoru pod tapecirem připojenou žárovičku co je přístrojovce;) Citovat
Lukas.407 Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Je to skoda ze se tim nikdo nezabyval, myslim ze by se to i prodavalo, protoze zadni svetla jsou podle me slabym mistem 407 (Vzhledove). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.