Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fakt?? SRDT?? interiér vyfotim zítra....ale klimošku to má, jen se dlouho nepoužívala, tak asi bude chtít vyčistit a vyměnit náplň....ale to necham na nějakým servisu

Odesláno

promin, ale tu fotku sem za světla nestihl....ABS to nema, ma to klimošku, jinak bych řekl, že krom předních el.oken nic extra....asi ta klimoška je tam dodaná při koupi, peugeot to dělal, že udělal auto na přání....jinak, nevíte, co je ta malá mřížka jakoby z boku palubovky u středovýho panelu?? to je nasávač při vnitřní cirkulaci??

Odesláno

Mam dotaz zda se mi ze kdyz tocim volantem je to takovy tezsi muze to byt i tim ze uz je treba spatnej olej v servu? a jak se vymenuje kde se vypousti a jestli se to i nejak odvzdusnuje diky

Odesláno

Jackman: Dej do toho DO diodu z DO na televizi, mám to taky tak a funguje už 4 roky;):super

Kloub: Moje STDT má klimu, kůži, el. sedačky, 4x el. okna, teploměr a taky nemá ABS, protože to stejně jako airbag byla příplatková výbava a ne každej tomu ABS v tý době tolik důvěřoval...

Odesláno

asi mi odesel ten spinac co je pod tim gumovym tlacitkem v klicku na central neda se to nekde sehnat? a kolik by stalo udelani novyho klicku v Peugeotu protoze asi nikde jinde mi to neudelaji

• O 2 týdny později...
Odesláno

mam dotaz zda se mi ze motor zacal nejak klapat muze to byt ventilama? ze by je chtelo seridit? a jestli mi seridi ventily kdyz mam udelany rozvody tak pred 50 tis? nekde sem cetl ze to muze byt i spatny tesneni pod hlavou ale voda se mi neztraci

Odesláno

Zdravíčko 405tkaři....mam problém, nemohu najít čidlo otáčkoměru, nemohl by sem někdo hodit foto, kde se nachází?? Možná na něj čumim a jen nevidim, vim, že by mělo bejt mezi motorem a prevodovkou, aspoň to sem našel. Budu moc vděčnej....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...