Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

BiFF: vypada to hodne dobre a je to i funkcni?

mam takovej mensi problem rucicka od mnozstvi benzinu je na risce ze je tam ctvrtka nadrze a uz mi sviti rezerva v cem by mohl byt problem a co stim udelat diky moc

Odesláno

Brian: vicemene ja to mam jenom proto at mi to chladi viko hlavy jelikoz tam jsou vysoke teploty a odchazeji potom rychleji civky , taky to fouka na svody k turbu

jinak jako ze bych tam mel IC nebo tak to ne !

Odesláno

Brian: Tu ručičku paliva jsem řešil na každý 405 co mám a má měřák paliva mezi otáčkoměrem a tachometrem. Stačí vyndat přístrojovku a v místech kde se překrejvaj vrstvy tištěnýho spoje a jsou propojený matičkou a podložkou to přemostit kapkou cínu. Od doby co jsem to udělal, nemám s palivoměrem problém.

Odesláno

ja to nemam mezi otackomerem a tachometrem mam to uplne v levo nakraji pristrojove desky myslis ze to muze byt taky tim?BiFF : jo vypada to dobre sedi to k tomu:D

Odesláno

Brian: Je to jedno, kdy ho máš. Princip je stejnej. Třeba to tim bude taky. Ale na týhle přístrojovce jsem to zatim neřešil, takže nevim, jakym způsobem jsou tam dělaný cesty. Ale můžeš to zkusit i u týhle. Z zásadě jde totiž o to, že tam v těch spojích vzniká přechodovej odpor a pak to takhle blbne.

dzana.m: Cože? Nikdy bych nevěřil, že to auto prodáš. Byla to fakt nádherná kára;)

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Brian: Je to jedno, kdy ho máš. Princip je stejnej. Třeba to tim bude taky. Ale na týhle přístrojovce jsem to zatim neřešil, takže nevim, jakym způsobem jsou tam dělaný cesty. Ale můžeš to zkusit i u týhle. Z zásadě jde totiž o to, že tam v těch spojích vzniká přechodovej odpor a pak to takhle blbne.

dzana.m: Cože? Nikdy bych nevěřil, že to auto prodáš. Byla to fakt nádherná kára;)

jo díky ale nejak bych dve auta neutáh je mi ponem nejak smutno ale co se dá delat ted se budu venovat 607 ale na miláčka nikdy nezapomenu:(

Odesláno

jo uvidim ted sem prostriknul kontakty co jsou na na nadrzi a kdyz to nepomuze tak to udelam a delalo ti to i kdyz si mel natankovany pulku nadrze treba? to mi nedela az se to priblizi k te risce ctvrt nadrze tak pak nemuze byt treba spatnej ten plovak v nadrzi nebo jak je to reseny nikdy sem to nemel vydelany

Odesláno

Tak jsem si vcera hral se zelenyma LED diodama a tady je vysledek

020120101941.jpg

porovnani s jeste starym podsvicenim na pristrojove desce

020120101942.jpg

[upravil dne 3/1/10 jodua]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...