jodua Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 vim ze nahravany zvuk nikdy neni ono, ale zda se mi, ze na woofer mas propustnost nastavenou na vysoky Hz. Nehrajou ti ve wooferu i stredobasy? Citovat
Brian Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 nene to se ti fakt jen zda je to nahravany na tel a kvalita jak to hraje neni moc poznat Citovat
Jackman Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Tak i já se pochlubím, ačkoliv zvažuji o prodeji....myslíte, že za 20klacků to někdo veme? Chtělo by to pořádně umejt, ale neni na to počasí... Citovat
Kloub Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 proč všeci mají kapotu v jinší barvě Citovat
Jackman Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 no, je to IN já bych chtěl svoji v barvě, ale teďka to stříkat nebudu a sehnat taky nějak nejde... Citovat
BiFF Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Jo ja mam taky jinaci kapotu zatim musim ji jeste nechat nalakovat Citovat
Brian Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 BiFF: vypada to hodne dobre a je to i funkcni? mam takovej mensi problem rucicka od mnozstvi benzinu je na risce ze je tam ctvrtka nadrze a uz mi sviti rezerva v cem by mohl byt problem a co stim udelat diky moc Citovat
BiFF Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Brian: vicemene ja to mam jenom proto at mi to chladi viko hlavy jelikoz tam jsou vysoke teploty a odchazeji potom rychleji civky , taky to fouka na svody k turbu jinak jako ze bych tam mel IC nebo tak to ne ! Citovat
Maverick Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Brian: Tu ručičku paliva jsem řešil na každý 405 co mám a má měřák paliva mezi otáčkoměrem a tachometrem. Stačí vyndat přístrojovku a v místech kde se překrejvaj vrstvy tištěnýho spoje a jsou propojený matičkou a podložkou to přemostit kapkou cínu. Od doby co jsem to udělal, nemám s palivoměrem problém. Citovat
Brian Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 ja to nemam mezi otackomerem a tachometrem mam to uplne v levo nakraji pristrojove desky myslis ze to muze byt taky tim?BiFF : jo vypada to dobre sedi to k tomu:D Citovat
dzana.m Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 tak sem včera toho svýho miláčka prodal a težko se mi sním loučilo chlapi jinak BiFF ten nadech vypadá dobře:super Citovat
Maverick Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Brian: Je to jedno, kdy ho máš. Princip je stejnej. Třeba to tim bude taky. Ale na týhle přístrojovce jsem to zatim neřešil, takže nevim, jakym způsobem jsou tam dělaný cesty. Ale můžeš to zkusit i u týhle. Z zásadě jde totiž o to, že tam v těch spojích vzniká přechodovej odpor a pak to takhle blbne. dzana.m: Cože? Nikdy bych nevěřil, že to auto prodáš. Byla to fakt nádherná kára;) Citovat
dzana.m Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: Mef Brian: Je to jedno, kdy ho máš. Princip je stejnej. Třeba to tim bude taky. Ale na týhle přístrojovce jsem to zatim neřešil, takže nevim, jakym způsobem jsou tam dělaný cesty. Ale můžeš to zkusit i u týhle. Z zásadě jde totiž o to, že tam v těch spojích vzniká přechodovej odpor a pak to takhle blbne. dzana.m: Cože? Nikdy bych nevěřil, že to auto prodáš. Byla to fakt nádherná kára;) jo díky ale nejak bych dve auta neutáh je mi ponem nejak smutno ale co se dá delat ted se budu venovat 607 ale na miláčka nikdy nezapomenu:( Citovat
Brian Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 jo uvidim ted sem prostriknul kontakty co jsou na na nadrzi a kdyz to nepomuze tak to udelam a delalo ti to i kdyz si mel natankovany pulku nadrze treba? to mi nedela az se to priblizi k te risce ctvrt nadrze tak pak nemuze byt treba spatnej ten plovak v nadrzi nebo jak je to reseny nikdy sem to nemel vydelany Citovat
Maverick Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 pokud ti sviti hladovy oko, tak je plovak v pohod, protoze to je taky na nej napojeny. Kdyz jsem mel pul nadrze tak na jednom aute to bylo OK a na druhym ta raficka tancovala. Citovat
Brian Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 jj dik moc uvidim co to udela mam ted pul nadrze tak az to vyjezdim tak uvidim a jestli to bude delal tak udelam to co si rikal Citovat
jodua Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Tak jsem si vcera hral se zelenyma LED diodama a tady je vysledek porovnani s jeste starym podsvicenim na pristrojove desce [upravil dne 3/1/10 jodua] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.