Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fotovtípek: ženská za volantem, aneb tak to dopadá, když pustíte kámošku za volant :D

P.S. při focení této srandičky nebylo ublíženo na zdraví ani jednomu Budvarovi a po skončení focení byl vypuštěn zpátky do přírody :D

[upravil dne 30/5/09 budvar]

post-0-14109607317289_thumb.jpg

Odesláno

Když je řeč o tom lahváču,

big_M6Q3M6Z9b6M1d8r5q5.jpg

mnozí víte, že nealko piva sou moje parketa a můžu se svědomím znalce jen a jen doporučit Humpoleckou novinku (k dostání Tesco např.) švestkový Npivíčko :mrk

Odesláno

;)Budvare má tva kamoška řidičak, jsem totiž zvedavej kdo přijede s frentou na šebetov...Asi nepřijedu 405tkou vyhořela mi opět v motoroví časti elektrika, ale bud přijedu na jeden den foobii a nebo p- 106 ( ještě uvidíme ) Kluci mějte se.;):super jinak ještě Budvare fotky se ti povedli

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Když je řeč o tom lahváču,

big_M6Q3M6Z9b6M1d8r5q5.jpg

mnozí víte, že nealko piva sou moje parketa a můžu se svědomím znalce jen a jen doporučit Humpoleckou novinku (k dostání Tesco např.) švestkový Npivíčko :mrk

Novinku? Já to zkoušel už někdy před půl rokem, ale jak dlouho se to prodává, nevím. Pití je to zajímavé, jen trochu moc sladké, něco jako pivo pro ženské a chutná to jako mošt. Já si oblíbil Jantarový Bernard, ten je chuťově asi bezkonkurenční. Hned za ním je Stella, ale ta je drahá. Následuje řada dalších nealko piv a na samotném konci se nachází Birell a Staropramen, což se fakt nedá pít..

Odesláno
Původně zaslal: vecernicek605

s timhle litam ja, absolutni spoleh na tohle auto

tak te tady vytám a přeju ti hodne štastných kiláčku jinak pekný autičko:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Já si oblíbil Jantarový Bernard, ten je chuťově asi bezkonkurenční. Hned za ním je Stella, ale ta je drahá. Následuje řada dalších nealko piv a na samotném konci se nachází Birell a Staropramen, což se fakt nedá pít..

Což je subjektivní jako někdo rád sladký a druhej slaný někdo holky druhej vdolky...

Pro mě je na vrcholu radegast (birell) točenej hlavně a bernard klasika hlavně... následuje budvar... toť mý top 3...

Odesláno

Tak finální verzička našich 405tek ve videjku (ale pořád sou to fotky - takže šup do aktuální foto našich miláčků - 405 :) ), inspirovaný Jenda309tkovým videem :)

Učínkují: BiFF, Budvar, dzana.m, HonzaGRDT, jirka555, john, Kurvisek, mef, mk405, peavey, Rasputin, Trakouš, Washut, Zpozdílek :mrk

Odesláno

nazdar klucííí

Tak jsem se dočkal,podařilo se a palubovka je na světě (díky moc Stennllimu)

zítra po práci se vrhnu na montáž (budu dokumetovat ;) )

tak mi držte palce

budvar: parádní kompilace 405ek a dík za zařazení, foto snad dodám aktuálnější, každopádně dobrý :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...