budvar Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Fotovtípek: ženská za volantem, aneb tak to dopadá, když pustíte kámošku za volant P.S. při focení této srandičky nebylo ublíženo na zdraví ani jednomu Budvarovi a po skončení focení byl vypuštěn zpátky do přírody [upravil dne 30/5/09 budvar] Citovat
dzana.m Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 dobrá fotka ale ještě že se nerozbyl ten lahváč to by bylo škody ten ti zachranil život při střetu co:D:D:D:D:D:D:super:super Citovat
budvar Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Když je řeč o tom lahváču, mnozí víte, že nealko piva sou moje parketa a můžu se svědomím znalce jen a jen doporučit Humpoleckou novinku (k dostání Tesco např.) švestkový Npivíčko Citovat
zpozdilek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ;)Budvare má tva kamoška řidičak, jsem totiž zvedavej kdo přijede s frentou na šebetov...Asi nepřijedu 405tkou vyhořela mi opět v motoroví časti elektrika, ale bud přijedu na jeden den foobii a nebo p- 106 ( ještě uvidíme ) Kluci mějte se. jinak ještě Budvare fotky se ti povedli Citovat
budvar Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Nemá No tak to upřímnou soustrast k elektrice... No tak jestli je možnost tak na peugeot sraz peugeotem Citovat
BiFF Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Koldas: Pekne Pekne To bych se aji nechal zatknout :-D a povozit Citovat
KoldasT16 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Biff: kde furt lítáš kua... jsem tě tu neviděl ani nepamatuju:myslim Citovat
BiFF Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Koldas: Ale rozjizdim s kamosem druhou firmu tak plno zarizovani a dve prace :/ Citovat
Guest vecernicek605 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 s timhle litam ja, absolutni spoleh na tohle auto Citovat
Dave405 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: budvar Když je řeč o tom lahváču, mnozí víte, že nealko piva sou moje parketa a můžu se svědomím znalce jen a jen doporučit Humpoleckou novinku (k dostání Tesco např.) švestkový Npivíčko Novinku? Já to zkoušel už někdy před půl rokem, ale jak dlouho se to prodává, nevím. Pití je to zajímavé, jen trochu moc sladké, něco jako pivo pro ženské a chutná to jako mošt. Já si oblíbil Jantarový Bernard, ten je chuťově asi bezkonkurenční. Hned za ním je Stella, ale ta je drahá. Následuje řada dalších nealko piv a na samotném konci se nachází Birell a Staropramen, což se fakt nedá pít.. Citovat
dzana.m Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: vecernicek605 s timhle litam ja, absolutni spoleh na tohle auto tak te tady vytám a přeju ti hodne štastných kiláčku jinak pekný autičko:potlesk Citovat
budvar Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: Dave405 Já si oblíbil Jantarový Bernard, ten je chuťově asi bezkonkurenční. Hned za ním je Stella, ale ta je drahá. Následuje řada dalších nealko piv a na samotném konci se nachází Birell a Staropramen, což se fakt nedá pít.. Což je subjektivní jako někdo rád sladký a druhej slaný někdo holky druhej vdolky... Pro mě je na vrcholu radegast (birell) točenej hlavně a bernard klasika hlavně... následuje budvar... toť mý top 3... Citovat
budvar Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Dnes ráno v Tescu - nikdo nikdy, škoda, že sem spěchal do práce - tam se dá vyblbnout na tom hladkým povrchu Citovat
budvar Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 405tka vs Pan Boxer To je panečku autíčko [upravil dne 9/6/09 budvar] Citovat
budvar Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tak finální verzička našich 405tek ve videjku (ale pořád sou to fotky - takže šup do aktuální foto našich miláčků - 405 ), inspirovaný Jenda309tkovým videem Učínkují: BiFF, Budvar, dzana.m, HonzaGRDT, jirka555, john, Kurvisek, mef, mk405, peavey, Rasputin, Trakouš, Washut, Zpozdílek Citovat
Washut Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 nazdar klucííí Tak jsem se dočkal,podařilo se a palubovka je na světě (díky moc Stennllimu) zítra po práci se vrhnu na montáž (budu dokumetovat ) tak mi držte palce budvar: parádní kompilace 405ek a dík za zařazení, foto snad dodám aktuálnější, každopádně dobrý Citovat
budvar Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 tak to gratuluju k nové palubce - ať co nejdřív jezdíš... video bylo takový plácnutí do vody z fotek co máte v profilech... Citovat
Washut Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jj díky plácnutí do vody ale dobrej impuls,dá se na tom pracovat pořád takže do budoucna to muže být pecka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.