What the Hell... Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 to Biff:Stejne mas to auto fakt pekny:rokerAz bude svetlo vycvaknu svoje...:myslimesli ho najdu:D [upravil dne 17.1.2010 What the Hell...] Citovat
BiFF Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 White: JInak kdybys chtel na jaro budu mit volne mi16 pruziny origo snizene - 20mm , budu davat stavitelny tak mi budou na nic Citovat
jodua Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 budes nakonec davat stavitelnej pro 306 na predek? Citovat
BiFF Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 zatim jeste nevim jaky ale urco bude stavitelnej cekam porad na borce az to otestujou Citovat
jodua Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 ty nejses s CAPYm v kontaktu? viz. moje tema ZDE nebo s tim jeste nejezdi? Citovat
BiFF Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 JOdua: jo jsem ale on to nema stavitelny, on ma tlumic a pruzinu zvlast ! What: nevim 1700,- nove stoji mam pocit 2400. [upravil dne 18/1/10 BiFF] [upravil dne 18/1/10 BiFF] Citovat
Whitetiger Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 biff- ja tiez budem davat nastavitelný podvozok do predu takže pružiny z Tcka pojdu na kostine Micko. Na fore je nejak klud okolo toho GAZu tak neviem. Pozeral som na AVO - robia aj origo na 405 a daju sa kupit aj zvlásť pružiny roznej tuhosti. tak uvidím. bud AVO alebo GAZ. Citovat
Capy Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 jen pro info tady je důkaz že štelovák z 306 jde na téčko. Akorát mam pocit že má dole redukci pro výšení jinak by to moc leželo i na horní pozici a pak by neměl smysl. Citovat
jodua Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Koukam, ze ta radukce bude cca tech 6cm, jak jsme orientacne pocitali. Jinak by to opravdu moc lezelo. Akorad by mne zajimal material a povrchova uprava pro tu redukci, aby to vydrzelo. Citovat
Whitetiger Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Capy- nemás náhodou vas fotiek? zaujímalo by ma to horne uloženie práve. vidím že je tam unibal- nastavitelný. chcel by som vediet z coho to je. teoreticky by to malo pasovať z 205 ale nemam si to kde zmeriat. Inác dnes mi to prislo tak hned rano ti to posielam. Citovat
Capy Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 bohužel více fotek nemám náhodou jsem to našel na netu byla to t16 co jezdila okruhy. Jinak horní uložení myslím není problém nakreslit a vyrobit. je to mnoho děr na krušnici těch dvou šroubů a lůžko na unibal hozené excentricky k těmto dírám. zkusim třeba zjistit z jaké slitiny hliníku to všichni dělají. Za balíček díky:super Citovat
Whitetiger Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 vedel by si to urobit? alebo mas na to niekoho? ono by stacilo urobit do podla seriového uloženia nehastavitelne len s dvoma dierami tak ako je seriové. neplanujem menit naklony kolies. Citovat
BiFF Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 White: podivam se ti po foto toho vrchniho ulozeni!! Je to Tecko od Eccose ale bohuzel tam nemaj vyfocene to ulozeni!! Capy: no jestli tam maji nejakou redukci aby jim to nelezelo tak tam potom daji skoro kazdy podvozek z Peugeota , me jde o to abych ho tam dal a nemusem vymyslet nejake redukce apod!! Jinak se da kazdy podvozek doupravovat svym potrebam! Citovat
Capy Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 osobně horní uložení vyrobit neumim protože nemam na čem. Ale co potřebuji tak nakreslim a necham si to u někoho vyrobit. ještě je možnost že to není redukce na zvýšení ale expanzní integrováná nádoba jestli je to monotuba. neříkám že se nedá dopasovat jakýkoliv tlumič. třeba avo dělá závodní různých délek a konstrukcí takže není problém najít ten správný. A pokud nechce někdo laborovat pak nezbude nic jiného než koupit coilovery přímo na 405 jen vyhodí ty zadní. Jinak při velkém snížení předku už se nedá dorovnat zadek (na 4x4) sám jsem si to ověřil chodí to pak na doraz a i přední nápravnice leží na zemi. Proto jsem to zase sundal a budu hledat jinou cestu ale jde to tak. Citovat
Whitetiger Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 capy a vedel by si to nakreslit? potreboval by som presne umiestnenie osi piestnice voci skrutkám, ktorými sa priskrutkuje uloženie ku karosérii. Citovat
Capy Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 kouknu na to a zkusim něco vymodelovat. Jinak malé upozornění při montáži unibalu se doporučuje vyztužit hrnec v kastli je pak hodně namáhanej a může povolit. A jestli už máš vybranej unibal co tam půjde tak napiš jakej nakreslim to přímo na něj Citovat
Whitetiger Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 no uvažujem nad unibalom na 205ku. ten by mal mat teoreticky podobný rozmer ako 405kové uloženie. nieco take http://cgi.ebay.co.uk/Talbot-Sunbeam-Adjustable-Suspension-Top-Mounts-CMB0239_W0QQitemZ200404036135QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item2ea902ea27 Citovat
Jackman Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Ták, konečně jsem se dočkal, včera moje tmavě šedá 405 GLD odjela a ještě večer nová GRDT přijela....tak se musim taky pochlubit, konečně mám to co se mi líbilo už delší dobu (měl ji známý, ale když sem kupoval auto, tak nechtěl prodat, ale teď si koupil new, tak prodal....). Je to 405, r.v.1993, turbo-diesel s intercoolerem, po repasi nápravy, v elektrice, s klimatizací a centrálem na dálku, ale chybí mi vysílací dioda v dálkáči na klíči,tak to musim nějak opravit(asi seženu jinou a zkusim připájet)....má joko každý starý auto nějaký chybičky, ale aspoň se nebudu nudit a hlavně u tutý 405 jsou to drobnůstky oproti předchozí káře... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.