Brian Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 krasa ta bila jenom zari!!! co tam mas za vyfuk? v tom narazniku to vypada dobre Citovat
Brian Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Peknej hrnec na strese jinak vsem krasny Vanoce a hodne najetech km:D Citovat
Martin Mi16 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 v hrnci je pečený kuře :-)..je tam po prostřední tlumič origo,pak rezonátor,pak trubka čistá a na konci akorát převařená příruba-nebo koncovka,byla z nějakýho nerez tlumiče...taky přeju všem šťastný a veselý Jo a díky [upravil dne 25/12/09 Martin Mi16] Citovat
Kloub Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Původně zaslal: Brian chladic to je hodne blby! jo celou palubku sem musel vymontovat dat novej radiator a zase zpet namontovat delal sem to poprve takze sem nevedel kde co povolit a kde hledat srouby a matky ale udelal sem to a jaký jsi koupil radiátor???? jaký byl výrobce? Citovat
budvar Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Frantův odkaz žije dál - alespoň něco z něho Citovat
Brian Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Kloub :tak to uz si nepamatuju co to bylo za vyrobce ale objednaval sem to od auto stangl Citovat
Kloub Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 něco málo;) [upravil dne 27/12/09 Kloub] Citovat
Opl405 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 To Budvar: Tak tak, křídlo sem tak dlouho sháněl, až sem jej od tebe sehnal. Dneska jsem ještě montoval denni svícení, tak zítra hodím foto Citovat
Brian Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Nove radio Sony MEX-DV1500U s monitorem Dietz Citovat
jodua Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Jak moc jsi musel upravovat vetrani na 1DIN otvor? delal jsi nejakou redukci? Citovat
Brian Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 moc nemusel udelal sem si takovej drzacek kterej jde skrz vetrani dozadu a pod monitor gumovou podlozku a drzi to krasne! Citovat
Jackman Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Zdravíčko, mam dotaz, myslíte, že by se dal prodat P405 GLD tmavě šedá metla, eko daň zaplacena, vyměněny přední čepy, přední brzdy komplet nové, zadní brzdy v pořádku, před asi 40tis dělány rozvody, před 5tis olej(současně byli dělány i ty brzdy), nové zimní pneu....bohužel po nehodě, ale vše opraveno, jen to není v barvě a možná bude časem chtít novej chladič, jelikož je prohnutý(dokonce bych jeden chladič dal k němu, mám ho tu, jen jsem jej neměnil, protože tento neteče), jinak vše vyměněno a narovnáno(bylo bouráno na předek, nedobrzdil sem to do kufru auta, fotky mám). Zatím to zjišťuju jen, páč bych si chtěl koupit jiného peugeota, tak jestli bych na něj měl. Klidně se mi na cokoliv zeptejte, nebo pokud by měl někdo zájem, tak dejte vědět. Hlavně mi zajímá, zda je to prodejné tak za 20000,-. Bohužel mi stál víc, ale je mi jasný, že se mi moje investice nevrátí. Technická je ještě asi rok a čtvrt a neměl by být problém projít další. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.