Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v hrnci je pečený kuře :-)..je tam po prostřední tlumič origo,pak rezonátor,pak trubka čistá a na konci akorát převařená příruba-nebo koncovka,byla z nějakýho nerez tlumiče...taky přeju všem šťastný a veselý :papa

Jo a díky :super

[upravil dne 25/12/09 Martin Mi16]

Odesláno
Původně zaslal: Brian

chladic to je hodne blby! jo celou palubku sem musel vymontovat dat novej radiator a zase zpet namontovat delal sem to poprve takze sem nevedel kde co povolit a kde hledat srouby a matky ale udelal sem to

a jaký jsi koupil radiátor???? jaký byl výrobce?

Odesláno

Zdravíčko, mam dotaz, myslíte, že by se dal prodat P405 GLD tmavě šedá metla, eko daň zaplacena, vyměněny přední čepy, přední brzdy komplet nové, zadní brzdy v pořádku, před asi 40tis dělány rozvody, před 5tis olej(současně byli dělány i ty brzdy), nové zimní pneu....bohužel po nehodě, ale vše opraveno, jen to není v barvě a možná bude časem chtít novej chladič, jelikož je prohnutý(dokonce bych jeden chladič dal k němu, mám ho tu, jen jsem jej neměnil, protože tento neteče), jinak vše vyměněno a narovnáno(bylo bouráno na předek, nedobrzdil sem to do kufru auta, fotky mám). Zatím to zjišťuju jen, páč bych si chtěl koupit jiného peugeota, tak jestli bych na něj měl. Klidně se mi na cokoliv zeptejte, nebo pokud by měl někdo zájem, tak dejte vědět. Hlavně mi zajímá, zda je to prodejné tak za 20000,-. Bohužel mi stál víc, ale je mi jasný, že se mi moje investice nevrátí. Technická je ještě asi rok a čtvrt a neměl by být problém projít další.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...