Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

i tak nas tam bude nějak malo nemyslíte?

Já jsem samozřejmě nereagoval,protože je jasný,že pokud se nic vážnýho nestane tak se pokusím dorazit :D a semnou i moje auto :) snad tam kdyžtak nebudu dělat ostudu mezi ostatníma :)

Odesláno

Díky kluci. Až bude čásek, tak spáchám nějaký lepší fotky.

Jinak co jsou ty potvůrky zač

modrozelená - Chlupáč - Má nalítáno minimálně půl mega. Byla to moje první 405, kterou jsem domů přivezl v září 2006. Díky ní jsem se stal členem tohoto fóra. V současné době sice jezdí, ale motor je už po smrti. Klepe, hulí, žere olej a na LPG dost slušně střílí. Vypadá to, že co nevidět asi půjde do autíčkovýho nebe:(

černá - Bestie - Moje první Mi16. Tuhle potvoru jsem domů přitáhle v lednu 2007. Byla dost rozhašená a neměla doklady. Dlouho nechtěla vůbec jezdit. Takže stála v garáži a dávala se dohromady. Nakonec se mi ji v létě 2008 konečně podařilo dostat do ulic. Jenže motor stále nedržel volnoběh a hádal se, takže jsem ji zas odstavil a nakonec přitáhl domů Vínovku. Teď momentálně ji zas dávám dohromady, protože jede na 3 válce. Jsem zvědavej, jestli z ní někdy udělám auto, který by ujelo v kuse aspoň 100km. Za dobu co ji mám jsem s ní nenajezdil víc jak 200km!

Vínová - Vínovak - Tohohle mazlíka jsem náhodou objevil na netu v říjnu 2008. Vůbec jsem o koupi neuvažoval, ale nakonec jsem se jen tak ze zvědavosti na ní jel mrknout. Byla to láska na první pohled. Vše bylo ve velice hezkém stavu a hlavně bez zásahů Mr.Kurvítka. Aspoň teda na první pohled, než jsem se podíval do elektriky u předních sahar. Tam byl megabastl:blicismajlik Dokonce i rádio je tam původní a tak to i zůstane. V ČR ji měli jen dva starší pánové, takže nebylo moc co řešit. V současnosti je v plánu udělat zadní nápravu, protože je do A, mlátí a auto v zatáčkách plave. Ale to ze vyřeší. Proti Bestii je trochu línější. Nejde tak hezky do otáček. To je asi jediná její \"vada\". Ale jinak bych řekl, že z těch auto co jsem měl, je tohle to nejlepší:)

Odesláno

Mef: doufam ze te nekdy potkam na srazu s Mickem ;) Tezko jsem se s nim loucil ale 3 auta je moc :( tata dupal ze nema kde parkovat :-D

Juj to byla skoda :/

Ale zas na druhou stranu ziju jen pro Turbinu :)

Odesláno

BiFF: Já taky doufám, že se někdy potkáme. A máš pravdu 3 auta jsou fakt moc. Teď asi brzo zlikviduju tu modrozelenou 405 a jak to tak vypadá, tak se zabavim jednoho míčka. Ale to zůstane v rodině;)

zpozdilek: Tak pak hoď foto s tim bílim nárazníkem. Taky jsem měl chvíli na Vínovce bílej nárazník, protože byl oprejskanej jak sviňa. Nakonec jsem ho ale hodil do barvy auta. Jen mě trošku štve, že jsem netrefil 100% odstín.

Brian: Jsem zvědavej, jak to bez tý lišty bude vypadat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...