Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslim, ze na nich plast nikdy pred tim nebyl ... to me docela stve, na to, ze je to vybava Exclusive dotazena z Nemecka a nema lakovany zrcatka, si spis myslim, ze je nekde urval a koupil ty lacinejsi, stejne tak do predku naraznik bez mlhovek a jednoparabolovy svetla, ja jak blbec ted musim zas dat vsechno dohromady ... posudte sami, co je to za zrcatka

zrc1.jpg

zrc2.jpg

Odesláno

Díky ;) ...takže se dá i na tohle zrcátko třeba jen tak přilepit? Pač já lakovaný samozřejmě chci a když už se bude stříkat ten předek, tak by se to mohlo vzít při tom ... :)

Odesláno

V originále jsou v zrcátku díry a krytka je tam nacvaknutá, nikoli přilepená. Tohle nejsou úplně obyč zrcátka, protože mají stříbrnou lištu. To je zase nějakej FR. mezitip:D:D:D

Odesláno

Jasny chromovou listu, ktera navazuje na tu, ktera je na dverich ... to vis, ze ji na tech zrcatkach nemam a ze tam ma bejt ... ja se z toho poseru, to je dalsi dvojka za zrcatka

Odesláno
Původně zaslal: Washut

a tak teda ještě tady po repasu parabol světel a s novýma mlhama

Ak ma zrak neklame tak si tie plasty pri hmlovkách nechal čierne. Nehambíš sa?

Odesláno
Původně zaslal: Washut

pastorek. no nehanbým sa, mě sa to tak páčí :) takovej zajimavej prvek v tom nárazníku,že to nevypadá tak tuctově ... mě se to líbí :)

Zdalo sa mi to také nedokončené ale ak sa ti to páči tak je to v pohode a už mlčím. :ticho

Odesláno
Původně zaslal: Mef

V originále jsou v zrcátku díry a krytka je tam nacvaknutá, nikoli přilepená. Tohle nejsou úplně obyč zrcátka, protože mají stříbrnou lištu. To je zase nějakej FR. mezitip:D:D:D

no a čovoče asi máš pravdu a já bych to snad odpřisáhl aj na svůj hrob že sem to tam lepil :myslim ale zrcadka mám origo tak sem s toho jelen ted (sem je přestříkl proto že to bylo už tak špinavý že to nešlo ničím dolů)

to sou věci :nevim

Odesláno

Mef> teď koukám, že na pravý straně tam ta lišta je a na levé ne .. toho jsem si nikdy před tim nevšim :myslim To je jedno, to nějak vyřešim ... nechce někdo koupit domácí CD meníč se zasobnikem na 25CD Pioneer PD-F607? Potřebuju prachy :D Je plně funkční a moc nejetej, jen teda bez ovladače, no...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...