Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

opravdu si to myslíš ? Normálně jsem jel a jak říkám vyskočila rychlost a konec, normálně zařadím, ale auto se nerozjede, trošku to cukne, ale nejde to :-(

Odesláno
Původně zaslal: Dakula475

Nemohou to být pouze vyskočená \"nacvakávací\" táhla od řadičky na převodovku? Na mechanizmu převodovky to je pouze zaskočené. Je to vidět zespodu auta.

moze byt aj to.....

Odesláno

kéž by to bylo ono, protože mě to opravdu dost ......

Auto mám od začátku roku a už jsem měnil FAP, těď musím koupit žhavící svíčky, rozvody, furt něco :-(

Odesláno

A co máš za motor? Mě čekají rozvody, tak bych rád věděl co tam dáš za značku a kolik to bude koštovat. Jo a co vyšel ten FAP (teda jestli si ho musel měnit a ne jen čistit, protože ho máš z jednoho kusu).:)

Ale že by se měnily žhavičky u HDíčka, jsem zatim neslyšel.

Odesláno

2.0 Hdi 87 Kw, rozvody už mám, dělal mi to známy v servisu, takže vůbec netuším co mi tam dal, ale věřím mu je moc dobrej a navíc ho tam zítra táhnu, FAP mi dělali v servidu PEUGEOT - nikdy tam nechoďte, mám hrozné zkušenosti a navíc to stále nekřesťanské peníze cca 18000 Kč !

Opravdu musím vyměnit žhavící svíčky, aji můj automechanik to řákal, že mi to pořádně nežhaví při startu

Odesláno
Původně zaslal: Dejvyf

2.0 Hdi 87 Kw, rozvody už mám, dělal mi to známy v servisu, takže vůbec netuším co mi tam dal, ale věřím mu je moc dobrej a navíc ho tam zítra táhnu, FAP mi dělali v servidu PEUGEOT - nikdy tam nechoďte, mám hrozné zkušenosti a navíc to stále nekřesťanské peníze cca 18000 Kč !

Opravdu musím vyměnit žhavící svíčky, aji můj automechanik to řákal, že mi to pořádně nežhaví při startu

Jak poznal, že to nežhaví?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...