Blizzard Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 to prázdné místo mezi 20 a 21 je možná na LPG... Citovat
Y2K Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Yantschi Urcite to neni normalna cena. Chod do obycajnej mototechny. Asi pred rokom a pol, ked som sa v tom hrabal, tak este bolo dostat zvlast patice a zvlast 1,2V ziarovky, ale teraz to predavaju len cele v jednom kuse, ale za podstatne nizsiu cenu. Mam niekolko zvysnych, takze ak by si potreboval 2-3ks, mohol by som Ti dat. Inac osvetlenie budikov mam komplet prerobnen na diody a je to paradne, len je s tym vela roboty. Inac co Ti chyba na tej pristreojvke zistis aj tak, ze si das cely ten obal proti svetlu (alebo do lampy) a vidis pekne co Ti kde chyba. Ci to funguje, alebo ci je zla ziarovka treba zistit skusanim. Pristrojovky sa viacmenej vyrabaju univerzalne a podla motorizacie, vybavy atd. Ti to svieti alebo nie. No co mi \"chyba\" som popisal vyssie... Potreboval by som asi jednu myslim...takze tak Zober si jednu komplet s obímkou a choď tomu Bertolimu ako ti radili. Určite bude mať či už komplet alebo každé zvlášť. Ja som tam kupoval komplet a jeden kus stál tuším 25 Sk. Jo pojdem....bol som uz aj v jednych auto dieloch...ale nemali, no ja som nemal ani pri sebe objimku...takze tak Zajtra poriesim blizsie.... Citovat
Yantschi Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 No co mi \"chyba\" som popisal vyssie... Potreboval by som asi jednu myslim...takze tak A aky je rozdiel medzi tymi LED a normalnym? Technicky rozdiel viem Ale skor ma zaujima esteticky teda....a chce to vela roboty? Ked uz mas s tym skusenosti...nespravis? [upravil dne 19.11.2008 Y2K] Jednu by som Ti vedel dat, neni problem, ale stoji 25 Sk v normalnom obchode... Ono su to univerzalne patice, takze to musi sediet. Rozdiel je v tom, ze som chcel vsetko na modro, kedze aj auto mam modre a neislo v ziadnom pripade povodne 1,2V prefarbit, ani dat pred ne folie atd, tak som zvolil LED-ky+460Ohm odpor, napajkoval a bolo. Keby som mal cas, tak si prioritne prerobim nejake veci u mna v aute, takze u Teba asi az v buducom zivote, chichichi. Keby bolo casu., mileraaaaad. Citovat
Yantschi Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Vidis, nemam cas ani dat sem foto ako to vyzera. [Edited on 19.11.08 by Yantschi] Citovat
Y2K Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Yantschi Vidis, nemam cas ani dat sem foto ako to vyzera. [Edited on 19.11.08 by Yantschi] No to poznam s tym casom.... Citovat
Y2K Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Blizzard to prázdné místo mezi 20 a 21 je možná na LPG... Jo BINGO...som to pozrel a je to na LPG Citovat
Y2K Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K No vidim ze dostat sa k tomu osvetleniu KM asi nebude take jednoduche... Ako sa dava dolu ten spodny cierny plastovy kryt aby sa oddelil od toho celeho zeleneho plosaku? Akosi nemozem na to prist na com to drzi Dik No nevie niekto ako to oddelit? Citovat
Y2K Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 Tak ziarovky by mali byt pokontrolovane....len neviem si dat rady s tym ukazovatelom KM. nevie niekto ako na to? Pripadne overit jeho funkcnost? A ten plast som nedal stale dolu Citovat
Y2K Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Bol som teda u Bertoliho a bohuzial nemal take...ale vzal som podobne, snad to bude pasovat a fungovat. Vyskusam ked budem doma... A cena 35,- aj so ziarovkou Citovat
Y2K Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 No ludia...tak som vymenil ziarovky a objimky co nesli, prestriekal kontakty. Plast sa mi podarilo dat dolu, ale pocitadlo km prilis nie, nakolko tam ani nie je co robit kedze spoj je napevno. Tak som to utekal do auta zapojit a: - Ziarovky co boli zle svietia, co ma potesilo - Jednu som pridal, mali by to byt tie pasy, ale bohuzial nic nejde, takze asi nie je ten snimac v zapinani pasu....asi neriesim radsej - no a podsvietenie km stale haprovalo... Ale tak ma napadlo ze co ine by to mohlo byt ako kontakty na privodoch do budikov. Tak som tam nastriekal spreju na kontakty (ako keby bol zadarmo ) a cuduj sa svet uz idu stale, ani otrasy im nevadia. Tak som rad ze som zasa raz nieco vyriesil sam... No a uz len zostavaju ostatne veci a auto bude zasa v top stave (este lepsie ako pri kupe), sice to potrva este par mesiacov ale bude Citovat
janci77 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Tak som tam nastriekal spreju na kontakty (ako keby bol zadarmo ) a cuduj sa svet uz idu stale, ani otrasy im nevadia. Aký sprej si tam nastriekal, kontaktol či niečo iné? Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: Y2K Tak som tam nastriekal spreju na kontakty (ako keby bol zadarmo ) a cuduj sa svet uz idu stale, ani otrasy im nevadia. Aký sprej si tam nastriekal, kontaktol či niečo iné? Pozriem presne ako sa to vola, ale mam to v garazi takze to potrva... Ale je to nieco podobne urcite... Citovat
janci77 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: Y2K Tak som tam nastriekal spreju na kontakty (ako keby bol zadarmo ) a cuduj sa svet uz idu stale, ani otrasy im nevadia. Aký sprej si tam nastriekal, kontaktol či niečo iné? Pozriem presne ako sa to vola, ale mam to v garazi takze to potrva... Ale je to nieco podobne urcite... ok, tak to prosím Ťa pozri... Citovat
Y2K Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Tak dnes som sa dostal k tomu tie budiky aj domontovat. Vsetko islo ako po masle... Ale ked som nastartoval, zostala svietit diagnostika... Tak som napojil kabel ze teda asi moja znama hlaska....ale nebolo to tak, vraj ze nie je kontrola motora ci co. tak som to vypal. Zeby to sposobilo to odpojenie budikov a nasledna jazda bez nich? Citovat
Y2K Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: Y2K Tak som tam nastriekal spreju na kontakty (ako keby bol zadarmo ) a cuduj sa svet uz idu stale, ani otrasy im nevadia. Aký sprej si tam nastriekal, kontaktol či niečo iné? Pozriem presne ako sa to vola, ale mam to v garazi takze to potrva... Ale je to nieco podobne urcite... ok, tak to prosím Ťa pozri... Je to KONTAKT PLUS od firmy COYOTE. Bol super ze aj ked som ho striekal viac nezacal tiect ale ako keby sa vyparoval...a celkom dobru pracu vykonal Citovat
janci77 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: Y2K Tak som tam nastriekal spreju na kontakty (ako keby bol zadarmo ) a cuduj sa svet uz idu stale, ani otrasy im nevadia. Aký sprej si tam nastriekal, kontaktol či niečo iné? Pozriem presne ako sa to vola, ale mam to v garazi takze to potrva... Ale je to nieco podobne urcite... ok, tak to prosím Ťa pozri... Je to KONTAKT PLUS od firmy COYOTE. Bol super ze aj ked som ho striekal viac nezacal tiect ale ako keby sa vyparoval...a celkom dobru pracu vykonal Díkes Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Nie je za co....rad som pomohol. Este ked tak dodam cenu: 93,-SK. Citovat
Burisek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Tak dnes som sa dostal k tomu tie budiky aj domontovat. Vsetko islo ako po masle... Ale ked som nastartoval, zostala svietit diagnostika... Tak som napojil kabel ze teda asi moja znama hlaska....ale nebolo to tak, vraj ze nie je kontrola motora ci co. tak som to vypal. Zeby to sposobilo to odpojenie budikov a nasledna jazda bez nich? Nene jízda bez budíků ti nezpůsobí rozsvícení diagnostiky..... ,když jsem je měl v opravě tak jsem bez nich taky jezdil a v pohodě,jenže mě by stejně svítila pořád,protože mám jiné naftové čerpadlo,takže proto jsem jí vymontoval,a nemám jí tam.... S tím že ti tam chyběli nějaké žárovky v kontrolkách to je normální,já jich tam taky spoustu neměl,a už mám,a ještě taková rada,pokud potřebuješ vědět na co je jaká žárovka,stačí ty budíky dát proti světlu a vidíš co tam je,a pak jen doplníš...... Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Y2K Tak dnes som sa dostal k tomu tie budiky aj domontovat. Vsetko islo ako po masle... Ale ked som nastartoval, zostala svietit diagnostika... Tak som napojil kabel ze teda asi moja znama hlaska....ale nebolo to tak, vraj ze nie je kontrola motora ci co. tak som to vypal. Zeby to sposobilo to odpojenie budikov a nasledna jazda bez nich? Nene jízda bez budíků ti nezpůsobí rozsvícení diagnostiky..... ,když jsem je měl v opravě tak jsem bez nich taky jezdil a v pohodě,jenže mě by stejně svítila pořád,protože mám jiné naftové čerpadlo,takže proto jsem jí vymontoval,a nemám jí tam.... S tím že ti tam chyběli nějaké žárovky v kontrolkách to je normální,já jich tam taky spoustu neměl,a už mám,a ještě taková rada,pokud potřebuješ vědět na co je jaká žárovka,stačí ty budíky dát proti světlu a vidíš co tam je,a pak jen doplníš...... JJ...tymto vsetkym som uz presiel....ale aj tak dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.