Jordan Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Zdravim Vas, mam taky mensi problem. Po studenom starte ma motor velmi nizke otacky a ked ho nedrzim na plyne tak skape. Naskoci tak na druhy krat. Je to karbik 1,6. Tipujem problem s automatickym siticom. Uz to z Vas niekto opravoval? Ake su tam najcastejsie chyby? Citovat
Jordan Odesláno 23. duben 2004 Autor Odesláno 23. duben 2004 No ako teda? Nemali ste nikto problem so siticom? Citovat
Petano Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 me to takz dela ... kdyz je zima tak startuju na 4krat. Ale zatim jsem vzdycky nastartoval zatim resim jiny veci, ale co jsem se ptal tak prej se to da jedine vymenit Citovat
k.malik Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 Na svem P605 jsem musel koupit novy, pac se nedal opravit. Citovat
Jordan Odesláno 23. duben 2004 Autor Odesláno 23. duben 2004 OK, takze ako som myslel... kaslem na to. Vynasiel som riesenie;) pri tejto teplote ako je teraz vonku treba pred startovanim tri krat zoslapnut plyn. Aspon na mojom voze. Darmo, je to dedko a treba mu rozumiet Po vybruse ventilov a celkovej udrzbe uz nemam chut kupovat novy sitic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.