-=Michal=- Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Z ničeho nic mi přestal fungovat tempomat. Chová se to tak, že když vyresetuju BSI (odpojením baterky na 10 min.), tak cca. 2km tempomat funguje. Pak přestane. Když udělám zase reset, tak zase chvilku jde. Netušíte někdo, kde je šotek ? Dík Citovat
genzer Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 mohl by to zpusobovat ten brzdovy spinac nad brzdovym pedalem,jak jsem ti sal v druhem vlakne,jsou tam dva Citovat
-=Michal=- Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: genzer mohl by to zpusobovat ten brzdovy spinac nad brzdovym pedalem,jak jsem ti sal v druhem vlakne,jsou tam dva Tak nepomohlo ani dokonalé vyčištění a kontrola funkčnosti obou spínačů (červený i bílý nad pedálem brzdy) Nevíte co by se dalo dál zkontrolovat ? Dík Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Máš v ECU motoru přechodnou závadu, která nerožne kontrolku diagnostiky. Pokud není pamět uplně bez závad tempomat nepojede. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.