Meldik Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: meldal Me sam chlapek, co jsem mu daval auto na technickou, rekl, ze policajt koukne na znamku, upozorni te a smitec....problem by prej byl jen v pripade bouracky.... Jasně, slovo chlápka, co vozí auta na technickou, je nad zákon Taky tu mám chlápka, co mu dávám auta, aby mi s nimi dojel na technickou, abych já s tím nemusel ztrácet čas. Posledně jel s něčím autem na technickou, má to na ní odsud 8km, auto mělo technickou propadlou 1 (slovy jeden) den. Jako na potvoru ho zastavili policajti, když viděli na nálepce aktuální měsíc, ověřili si platnost, a pokračoval o litr lehčí. Že jede přímo na technickou, která je vzdálena pár km, nezájem. jasne datum je rozhodujici, o tom zadna......ale zase jsme u toho, co se tu porad omila dokola.....zalezi na koho narazis.... Citovat
švejk Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: švejk a neni ciste teoreticky na techickou nejaka casova prodleva? ..nebo to proste udelem Xteho Xty konci a jak te chytnou, mas smytec? Další. Nemáš takhle náhodou čistě prakticky v TP uvedeno \"datum příští TK\" (nebo termín příští TK), a v protokolu \"příští technická prohlídka bude pravidelná v termínu do - a zase datum\" ??? Kde na tyhle hovadiny o nějakých koncích měsíce nebo nějakých prodlevách chodíte, když máte všude jednoznačně uvedené DATUM, to fakt nikdy nepochopím ja se omlouvam, ze jsem se te timto prispevkem tak dotknul to jsem urcite v planu nemel. Taky je mi jasny, ze kdyz mi technicka propadne 2. tak, ze kdyz zajedu 31. tak to je taky s krizkem po funuse. Ale mel jsem zato, ze je tydenni prodleva, kdy je nutne si zaject na technickou je (precejenom clovek muze napriklad pobyvat v nemocnici, musi neplanovane nekam sluzebne atp...). To je jediny duvod proc jsem se ptal Citovat
švejk Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 jinak jeste dodatek. Pokud clovek na ty policajty vystartuje s vetou \"to si ze me delate p*del, vzdyt to mam prosly den a tedka tam jedu, mam to xy metru\" tak se nesmi divit, ze mu tu pokutu vysolej . Co ja mam zkusenost s muzi zakona, tak co se statnich tyce, tak se s nima da vzdycky nejak rozumne domluvit.. Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: švejk jinak jeste dodatek. Pokud clovek na ty policajty vystartuje s vetou \"to si ze me delate p*del, vzdyt to mam prosly den a tedka tam jedu, mam to xy metru\" tak se nesmi divit, ze mu tu pokutu vysolej . Co ja mam zkusenost s muzi zakona, tak co se statnich tyce, tak se s nima da vzdycky nejak rozumne domluvit.. A jéje. Někomu se nepovede ukecat evidentní a jednoznačná věc, a hned \"víme\", že na policajty \"startoval\". Ne, nikdo na žádné policajty nestartoval. Dotyčný je v jednáních s policajty zatraceně zběhlý, protože se tím dost dlouho živí, takže ví naprosto přesně, co a jak, jak s kým jednat, jak co ukecat, ostatně počty různě ukecaných případů převozů vraků zralých na odebrání pomalu i rodného listu u něj půjdou jestli ne do stovek, tak desítek určitě. Ale ani to není stoprocentní zárukou toho, že to ukecá vždy. To jen různí chytráci, co se jim to povedlo párkrát a víceméně náhodou, pak hlásají různá \"vždycky\" - a dost často se pak na fórech rozčilují, jaký byl policajt \"svině\" když se za evidentní věc jednou ukecat nenechal, to tu taky bývá takovým koloritem.l Citovat
švejk Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: švejk jinak jeste dodatek. Pokud clovek na ty policajty vystartuje s vetou \"to si ze me delate p*del, vzdyt to mam prosly den a tedka tam jedu, mam to xy metru\" tak se nesmi divit, ze mu tu pokutu vysolej . Co ja mam zkusenost s muzi zakona, tak co se statnich tyce, tak se s nima da vzdycky nejak rozumne domluvit.. A jéje. Někomu se nepovede ukecat evidentní a jednoznačná věc, a hned \"víme\", že na policajty \"startoval\". Ne, nikdo na žádné policajty nestartoval. Dotyčný je v jednáních s policajty zatraceně zběhlý, protože se tím dost dlouho živí, takže ví naprosto přesně, co a jak, jak s kým jednat, jak co ukecat, ostatně počty různě ukecaných případů převozů vraků zralých na odebrání pomalu i rodného listu u něj půjdou jestli ne do stovek, tak desítek určitě. Ale ani to není stoprocentní zárukou toho, že to ukecá vždy. To jen různí chytráci, co se jim to povedlo párkrát a víceméně náhodou, pak hlásají různá \"vždycky\" - a dost často se pak na fórech rozčilují, jaký byl policajt \"svině\" když se za evidentní věc jednou ukecat nenechal, to tu taky bývá takovým koloritem.l ok, omlouvam se... ze jsem kdy vubec neco rek. S tebou se o tom zrejme nema smysl vubec bavit kdyz z kazdyho kdo nevi /neni si jistej/ delas hned naprostyho vola, co nezvladne pomalu ani zavazat tkanicky od bot. Legislativu znas zrejme odshora dolu a odspoda nahoru a na privatnim domacim serveru shromazdujes vsechny znalosti vesmiru. Achjo... EDIT: P.S. pro zklidneni tveho krevniho tlaku, auto davam na technickou vzdy alespon 14 dnu pred jejim ukoncenim. (uvedenou v \"osvedceni o mereni emisi\") [upravil dne 23.11.2008 švejk] Citovat
jirka639 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: švejk EDIT: P.S. pro zklidneni tveho krevniho tlaku, auto davam na technickou vzdy alespon 14 dnu pred jejim ukoncenim. (uvedenou v \"osvedceni o mereni emisi\") [upravil dne 23.11.2008 švejk] to by ale znamenalo že za 26let příjdeš o jeden rok provozu kdyz bys mohl mit technickou platnou. [upravil dne 23/11/08 jirka639] Citovat
švejk Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 za predpokladu, ze bych ono auto mel 26let, tak jsem s tim pripraven zit ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.