Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

A jakou máš vůbec šířku disku?

Jinak já mám 205/40 a to nedoporučuju. :D Příště určitě půjdu do většího profilu. :)

má 7,5 myslím

205/40/17 taky nedoporučuju

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Dostanu na 307 na original 17 205/50 mam. A chtel bych 205/55 to mam na leto a na zimu ma 16 205/55 a jestli se mi tam vleze 205/60_ Dík.

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Dík za odkaz,ale šlo mi o to jestli vyšší profil se mi vleze do auta. Jde o to aby nedrhla o pero.

Odesláno

Zdravím,

měl bych dotaz k správnému měření hloubky dezénu na pneu. Mám pneu Dunlop SP Winter Sport M3 a zjistil jsem, že na určitých místech po obvodu jsou značky TWI, kde se v běhounu nachází napříč \"můstek\". Jde mi o to, jestli se hloubka měří od plochy tohoto \"můstku\" k ploše pneu a rozdíl má být 1,6 mm nebo při sjetí pneu až na tento \"můstek\" je minimální nutná výška 1,6 mm. Díky všem

Jináč tyhle pneu mám už na druhým autě a spokojenost. Bral jsem je na pneunet.cz

Petr

Odesláno
Původně zaslal: Pietro

Zdravím,

měl bych dotaz k správnému měření hloubky dezénu na pneu. Mám pneu Dunlop SP Winter Sport M3 a zjistil jsem, že na určitých místech po obvodu jsou značky TWI, kde se v běhounu nachází napříč \"můstek\". Jde mi o to, jestli se hloubka měří od plochy tohoto \"můstku\" k ploše pneu a rozdíl má být 1,6 mm nebo při sjetí pneu až na tento \"můstek\" je minimální nutná výška 1,6 mm. Díky všem

Jináč tyhle pneu mám už na druhým autě a spokojenost. Bral jsem je na pneunet.cz

Petr

jak stedeš kola na tu plošku tak se mění. ta ploška má mít 1,6

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...