Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapojení zapalovacích kabelů

Recommended Posts

Odesláno

I ja dekuju za odezvu. Nakonec jsem odpojil kabely, kryt rozdelovace a zjistil jsem ze jsou na nem pekne cislicka 1-4. Takze jsem vzal prvni valec zprava (od prevodovky) a zapojil dle cisel postupne. Predpokladam ze takhle by to melo byt v poradku. Uvidime. Mam ale plat palce rozdelovace u toho kontaktu nejaky teplem zdeformovany, mam jej radeji vymenit?

Odesláno

jack tak já to mám obráceně mam oproti tobě prohozenou 1 a 4 včera mi to zapojil servisák z peugeotu když mi napínal rozvody a motor šlape jak hodinky.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak jak maju bit tie kable je to na tom obrazku spravne?

Ja som to odpajal ale som si to nenakreslil a z fotky si to neviem vičitat.

[upravil dne 12.4.2009 Mahel]

post-0-14109605926667_thumb.jpg

Odesláno

jenže 306ka ma dvojté zapalováni s 2ma cívkama a najednou páli 2 válce 1+4 a 2+3 jeden vždy v kompresi a druhý při výfuku je to kvůli emisím a dalším vlastnostem (iontizace a tak:-)

[upravil dne 12/4/09 jack 306]

post-0-14109605940018_thumb.jpg

Odesláno

Ta foto je stara a novu nemam to som dal len ze aky motor tam je . Rozdelovac som uz ocistil a nic tam neni. Ked nastartujem tak to ide ale ked prehodim 1 a 4 tak to ide tiez normalne tak neviem

Odesláno

Já jsem koukal na svej 306ce a tam jsou čísla vylisovaný na těch dist. sloupcích u rozdělovače. Na každým sloupku jsou 2 čísla (horní je od nejbližšího kabelu, dolní od druhýho nejbližšího - teda myslím :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...